Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2007, 19:31   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Raşit Çetiner'den Acıklama

Click the image to open in full size.

TFF Birinci Ligi'de mücadele eden Antalyaspor'un Teknik Direktörü Raşit Çetiner, ''TFF Birinci Lig hakemlerin staj yaptığı bir lig olmamalı'' dedi.
Deplasmanda Orduspor'la 3-3 berabere kalan Antalyaspor'da, teknik direktör Çetiner, maç sonrası yaptığı açıklamada, karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi. Bu tür önemli maçlarda Futbol Federasyonu'ndan daha tecrübeli bir hakem atamasını beklediklerini kaydeden Çetiner, şöyle konuştu:
''Üzülerek söylüyorum ki, bugün 2 puan kaybetmemizin en başlıca sebeplerinden biri maçın hakemleridir. Çünkü bugün hiç tanımadığımız bir hakem maçı yönetti. Devam edilmesi gereken yerlerde ataklarımızı kesti, devam edilmemesi gereken yerlerde ise maçı oynattı. Bu hafta Süper Lig maçları yoktu, dolayısıyla birçok TFF Birinci Lig maçına tecrübeli hakemler atanmıştı. Ne acıdır ki, bizim maçımıza hiç tanımadığımız bir hakem atandı. TFF Birinci Lig hakemlerin staj yaptığı bir lig olmamalı.''
Skoru koruyamadıkları için üzgün olduklarını söyleyen Çetiner, ''Ordu'ya kazanmak için gelmiştik ama son dakika golü, bütün hayallerimizi yıktı. Orduspor'u vermiş olduğu mücadeleden sonra tebrik ederim'' dedi.
Çetiner, ligin çok çetin geçtiğini ve lig sonuna kadar da böyle çetin geçeceğini belirterek, ''Bu grupta her takım bir birini yenebilecek seviyede'' diye konuştu.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla