Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-10-2007, 19:36   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Taraftardan Dardanel'e Destek

Çanakkale - </B>ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale'de, 17 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri, Lig (B) takımlarından Dardanelspor'a yeni sezon öncesi destek olmak amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Dernek önünde toplanan yaklaşık 40 kişilik Dardanelspor taraftarı, ellerindeki pankart ve bayraklarla Dardanelspor Kulübü Tesislerine kadar tezahürat yaparak yürüdü.
Tesisler önünde basın açıklaması yapan Çanakkalespor Derneği Başkanı Murat Öktem, takımı destekleme hareketinin herkese sevinç ve güven verdiğini, bu desteğin sezon sonuna kadar sürmesini beklediklerini bildirdi.
Yürüyüşte Dardanelspor ve Sarıyerli taraftarların birarada olmasının büyük önem taşıdığını belirten Öktem, bu hareketin sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu gösterdiğini söyledi.
Sarıyer Taraftarlar Derneği Başkanı Recep Bahar da, amaçlarının beraberlik ruhunu yaygınlaştırmak olduğunu kaydetti. 17 Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Levent Büberci ise, sezon sonuna kadar tam destek verecekleri takımlarını eski günlerine döndürmek istediklerini belirtti.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla