Konu: Musallat!!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-10-2007, 13:21   #3
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinemaya cinler 'Musallat'

Cin görmek için sayılı günleriniz kaldı! 'Türk ve dünya sinemalarında ilk kez bir cinin tasvir edilerek beyazperdeye yansıtıldığı film' olarak lanse edilen 'Musallat', 16 Kasım'da vizyona giriyor.

Click the image to open in full size.

'Zaga', 'Şok', 'Dikkat Şahan Çıkabilir' gibi televizyon işlerinden tanıdığımız Alper Mestçi'nin senaryosunu yazıp yönettiği korku filmi 'Musallat', birbirini seven iki gencin öyküsünden yola çıkarak, cinlerin insanlarla ilişkilerini ve cinler konusunda bilinmeyen gerçekleri(!) gözler önüne serme iddiasında.
Hacı Burhan Kasavi'nin gerçek olduğunu iddia ettiği olaylardan yola çıkarak kaleme aldığı yaşamından kesitler sunan filmde Burak Özçivit, Biğkem Karavus ve Kurtuluş Şakirağaoğlu rol alıyor. 180 kopyayla vizyona girmesi beklenen film cinlerin yanı sıra film, yapımcı (Banu Akdeniz), yönetmen ve başrol oyuncularının da ilk sinema filmi. Görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran'ın üstlendiği 'Musallat', Hollywood'dan transfer Ben Nye imzalı makyaj ve Cem Gül'ün görsel efektleriyle de iddialı. (Kültür Sanat)
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla