Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2007, 10:48   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Org Özkök'den Yorum...

Özkök'ün sınırötesi yorumu

Click the image to open in full size.Genelkurmay eski Başkanı Özkök, sınır ötesi harekatla ilgili konuştu. İşte Özkök'ün ilginç yorum...

GENELKURMAY eski Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök, sınır ötesi harekat konusunda, "Genç arkadaşlarımız var. Bu işi en güzel onlar halledecektir" dedi.

Antalya'da eşi ile birlikte tatil yapan Emekli Orgeneral Hilmi Özkök, Alanya'ya gelip tarihi kaleyi ve Damlataş Mağarası'nı gezdi. Ardından, Alanya Belediye Meclisi üyesi AKP'li Şevket Atmaca ile Damlataş'daki kafede buluşan Hilmi Özkök, ikram edilen nar suyundan içti. Yaklaşık yarım saatlik sohbette Hilmi Özkök, AKP'li Atmaca'dan Alanya'da sayıları 10 bini aşan yerleşik yabancıların yaşam koşulları ve vatandaşlarla diyalogları ile yabancılara mülk satışı konusunda bilgi aldı.

Görüşme sonunda restoran çıkışı gazetecilerin sınır ötesi harekata ilişkin sorusunu yanıtlayan Hilmi Özkök, "Tatil yapıyorum burada. Genç arkadaşlarımız var. Bu işi en güzel onlar halledecektir" dedi. Özkök, daha sonra seyahat ettiği minibüse binerek Alanya'dan Antalya'ya gitti.


Haber: DHA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline