Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-10-2007, 18:41   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bjk ve Gs iddalı Fb çekingen

Click the image to open in full size. GS VE BJK İDDİALI, FB ÇEKİNGEN!

Fortis Türkiye Kupası'nda gruplar belli olurken, Galatasaray'da Adnan Sezgin, Beşiktaş'ta Kenan Öner, "Kupayı kazanacağız" şeklinde iddialı açıklamalar yaptı! Fenerbahçe cephesinde ise Şekip Mosturoğlu, kupanın genç oyuncularının yer alacağı, alternatif bir lig olacağını söyledi


Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, iyi bir takımları olduğunu düşündüklerini kaydederek, ''Fortis Türkiye Kupası'nda iddialıyız. Kupayı bu sene müzemize götürmek istiyoruz. Fikstür açısında bazı zorluklar var, umarım onlar da düzelir. Arka arkaya maçlar oynayacağız. Elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyacağız. Kazanmanın hem maddi, hem de manevi olarak kulübe getirisi çok'' diye konuştu.

-ÖNER: ''ÜÇÜNCÜYÜ DE İSTİYORUZ''-
Türkiye Kupası'nda yeni statüye geçilmesi ve adına Fortis'in eklenmesinin ardından son iki sezonda da kupayı kazandıklarını hatırlatan Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner ise şunları söyledi:
''Bizim grup biraz daha güçlü gibi görünüyor. Üç tane Turkcell Süper Lig takımı var. Bundan sonra iyi futbol oynayıp, kazanmak için mücadele edeceğiz. Fortis Türkiye Kupası kulüplere maddi olarak da önemli katkı sağlıyor ve çok cazip hale geldi. Statü değiştikten sonra iki kez kupayı aldık. Bu sene de kazanmak için istekli ve arzuluyuz. Bu kulvarda da sonuna kadar gitmek istiyoruz. İnşallah üçüncüsünü de kazanmak istiyoruz. Şimdi bizi Turkcell Süper Lig, Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Fortis Türkiye Kupası'nda çok yoğun bir maç trafiği bekliyor. Bu sene biraz daha tempo yoğun olacak. Biz hepsinin üstesinden gelip kupayı kazanmak istiyoruz.''

-MOSTUROĞLU: ''ALTERNATİF BİR LİG OLARAK GÖRÜYORUZ''-
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın aksine, Fortis Türkiye Kupası'nı kazanma hedeflerinden bahsetmezken, organizasyonu bir rezerv lig olarak gördüklerini söyledi.

Kupa maçlarına genç oyunculardan oluşan kadrolarla çıkmayı planladıklarına değinen Mosturoğlu, ''Yönetim olarak farklı bir açıklamamız olmadığına göre, geçen sezonki kararımızın arkasındayız. Geçen sene de genç oyuncular ağırlıklı bir kadroyla çıkıyorduk. Geniş bir kadromuz var ve bu kadromuzun bir bölümünü ligde değerlendiremiyoruz. Türkiye Kupası'nı biz artık alternatif bir lig olarak görüyoruz. Nihai değerlendirme tabii ki teknik kadronun yapacağı değerlendirmedir. Onların yapacağı kadro tercihine yönetim olarak karışmamız söz konusu değil. Ama bizim hedefimiz ve bakış açımız, Fortis Türkiye Kupası bir rezerv lig olacaktır. Bu düşüncemizde değişiklik yok'' şeklinde konuştu.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla