Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-10-2007, 16:09   #1
Ayche
Dişi Kartal
 
Ayche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gül'den Sıcak Açıklama

Bu açıklama devletin zirvesinden geldi. Gül'ün mesajları çok önemli...
İnternethaber/ Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri'den sıcak açıklamalar yaptı. Gül, "Bu iş eninde sonunda bitecek" dedi.

"Hepimizin yüreği dağlandı" diyen Cumhurbaşkanı Gül, "Acımız çok derindir. Bu bütün Türk milletinin acısıdır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum... Terörle mücadele uzun soluklu bir iştir. Türk milleti kararlıdır. Eninde sonunda bu kararlılığın neticesinde bu iş bitecektir" dedi.

Birlik beraberlik zamanı

Askerin büyük bir fedakarlık ile terörle mücadele ettiğini vurgulayan Gül, "Bu işin kolay olmadığını bütün dünyadaki örneklerinden biliyoruz. Çünkü karşımızda düzenli ordu yok. Bu mücadele hem topyekün hem akılla gidilecek bir yoldur" dedi.

Akşam komutanlarla toplantı yapacağını beliren Gül, yarın da liderlerle biraraya geleceğini kaydetti. Birlik beraberlik çağrısı yapan Gül, "Kardeşlik duygularımızı zedelemek, zayıflatmak, terörün birinci hedefidir. Hepimiz bu belaya karşı birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir" dedi.

Şehit ailelerini yalnız bırakmayın

"Eninde sonunda bu mücadele bitecektir" diyen Gül, "Bizlere düşen görev şehitlerimizin ailelerini yanlız bırakmamaktır. Onlar bize emanettir. Herkesi bu yöndoe çok daha fazla duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.

BARZANİ MUHATABIM DEĞİL

Abdullah Gül'e, Barzani'nin, "Türkiye operasyon yaparsa, kendimizi savunuruz" dediği hatırlatıldı. Bunun üzerine Gül,

"Barzani benim muhatabım değildir. Eğer Irak teröre yardım ve yataklık yapmaya devam ederse, operasyon Türkiye'nin hakkıdır. Bu konuda kesin kararlıyız" dedi.
__________________

Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu

Yoruldu Yüregim , Yoruldu



Ayche Ofline   Alıntı ile Cevapla