Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 03:25   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beşiktaş'la geldi gitti

Beşiktaş'la geldi gitti
Sıddık TURGUT 23 Ekim 2007

Trabzonspor’un başına geçen sezon bir Beşiktaş maçı öncesi gelen ve BJK İnönü Stadı’nda galibiyet sevinci yaşayan Ziya Doğan, ilk Beşiktaş yenilgisi sonrası işinden oldu.

KADERİN cilvesi bu olsa gerek... Trabzonspor’un başına geçen sezon bir Beşiktaş maçı öncesi geçen Ziya Doğan, yine bir Beşiktaş maçı sonrası görevi bırakmak zorunda kaldı. Daha önce çıktığı 4 Beşiktaş maçından da galip ayrılmasını bilen Ziya Doğan için geride bıraktığımız haftada oynanan karşılaşma, bulunmaz bir fırsattı. Kazanılması durumunda Trabzonspor düzlüğe çıkacak, Ziya Doğan başarı hanesine bir Beşiktaş galibiyeti daha ekleyecekti. Ancak, evdeki hesap çarşıya uymadı. Bordo mavililer ilk 6 dakikada 2-0 öne geçtiği maçta avantajını koruyamıyor ve sahadan 3-2 yenik ayrılıyordu.Bu sonuç da kaçınılmaz sonun başlangıcı oluyordu. Ziya Doğan yönetimindeki Trabzonspor, 2003-04 sezonunun 24. haftasında Avni Aker Stadı’nda Beşiktaş’ı 3-0 yenmeyi başardı. Bir sonraki sezonun 8. haftasında yine Avni Aker’de rakibine 1-0’lık üstünlük sağladı Doğan’lı Trabzonspor...

Ziya Doğan’ın ikinci Trabzon macerası, bir Beşiktaş maçı öncesine denk geliyordu. Geçen sezonun 5. haftasında Brezilyalı teknik adam Sebastiao Lazaroni’nin yerine göreve getirilen Ziya Doğan, aynı hafta BJK İnönü Stadı’nda Beşiktaş’ı 3-2 yenince göklere çıkarılıyordu.

Bu kez Beşiktaş

Doğan
’lı Trabzonspor, geçen sezonunun ikinci yarısında Avni Aker’de 2-0 geriye düştüğü Beşiktaş maçını 7 dakikada bulduğu gollerle 3-2 kazanmasını biliyor ve adından bir kez daha söz ettiriyordu. Ancak son gülen Ziya Doğan’lı Trabzonspor değil, Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’ı oldu. Hem de geçen sezonki son maçtaki görüntüyü tersine çevirerek. Bu kez 2-0 geriye düşen Beşiktaş, sahadan 3-2 galip ayrılan taraf oluyordu.

Kart Raporu:

KIRMIZI KART: Rüştü (Beşiktaş)

SARI KART: Fahri (Ç.Rize), Mehmet Polat (G.Antep), Kerem (G.Birliği), Emre (A.Gücü).
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla