Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2007, 12:20   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bülent Korkmaz'dan sitem

Bursaspor teknik direktörlüğü görevinden ayrılan Bülent Korkmaz, "Israrla görevde kalmamı isteyenler, daha sonra beni görevden alma kararı almışlar, ancak bunu bana söyleme cesaretini bile gösteremediler" dedi.


Bülent Korkmaz, yardımcılarıyla birlikte bugün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, dün akşam antrenman için tesislere geldiğini, bu sırada yöneticilerden Evsel Yılmaz'ın kendisiyle görüşme isteğini ilettiğini söyledi.

Yılmaz'ın kendisine, yönetim kurulunun aldığı kararla bu işi birlikte yürütemeyeceklerini, bir kan değişikliği gerektiğini bildirdiğini anlatan Korkmaz "Madem ki karar vermişsiniz, bunu bana deklare edin" dediğini ifade etti. Korkmaz, "Sözleşmedeki ağır maddeler nedeniyle görevime son veremeyeceklerini beyan ettiler. Ben de kendilerine istenmediğim yerde sözleşme maddelerinin öneminin olmadığını söyledim. Teknik ekibin 2 aydır alamadığı maaşlarının ödenmesini isteyip, ben ve ekibimin kalan alacaklarımızdan feragat ettiğimizi bildirdim" dedi.

Korkmaz, sözlerine şöyle devam etti;
"Bursaspor'da yaklaşık 5 aydır görev yapıyorum. Karasu yönetimiyle çalıştım, onlar birbirleriyle kavga etti, oyuncular eylem yaptı, olağanüstü kongre kararı alındı. Duvan Kurulu Başkanı beni çağırıp 'Hocam, size ihtiyacımız var, sakın görevi bırakmayın' dedi. 2.Başkan Osman Çelik yeni yönetimde de görev alacağını beyan edip görevde kalmamı istedi. Başkan adayı iken İbrahim Yazıcı defalarca arayıp, görevimi sürdürmemi istedi. Kongre sonrası Yazıcı ve yönetimine istifamızı verip yeni bir teknik heyetle yola devam etmelerini önerdik, Başkan Yazıcı 'hayır' dedi. Sonra da yönetim kurulu toplanıp, ben ve ekibimle çalışmama kararı almış. Ama sözleşmedeki maddeler nedeniyle bunu bana direkt olarak deklare etme cesaretini bile gösteremediler. Tüm alacaklarımı feda edip, sadece benim ve ekibimin 2 aydır maaş almayıp oyunculara dağıtılması için bıraktığımız aylıklarımızı talep ettim. "
Korkmaz, Bursaspor'a gelirken 3 yıl sonunda şampiyonluk hedefi koyduğunu da belirterek, "Ben buna inandım, taraftar da inandı. Bu hedefin altında ezilenler, bu yükü kaldıramayanlar tabii ki benimle çalışma isteğinde olmayacaklardı. Tekrar söylüyorum, bir gün Bursa'ya döneceğim ve 3 yıl sonunda şampiyonluğa ulaşma hayalini gerçekleştireceğim. Bugüne kadar bana ve ekibime gösterilen sevgi, saygı ve ilgiden dolayı Bursalılar'a ve yeşil- beyazlı taraftarlara teşekkür ediyorum" dedi.
Korkmaz, açıklamasının ardından tesislerden ayrılırken, bir grup Bursasporlu taraftar Bülent Korkmaz'a çiçek vererek, kendisini uğurladı.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla