Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2007, 13:56   #1
cent
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 İzmir'de patlama

İZMİR'in Konak İlçesi'nde Hilal Spor Kulübü yönetim binası önüne bırakılan paket büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada ölen ya da yaralanan olmazken, kulübün demir kapısında hasar meydana geldi ve bazı camlar kırıldı.

Olay, bugün saat 01.30 sıralarında Gültepe Semti Plevne Caddesi Numara 12/A'daki Hilal Spor Kulübü önünde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler spor kulübünün kapısına bir paket bırakıp, koşarak ara sokaklarda kayıplara karıştı. Bırakılan paket büyük bir gürültüyle patladı. Patlamada kulübün demir kapısında hasar oluşurken bazı camlar da kırıldı. Patlama sesiyle sokağa fırlayan vatandaşlar yüzlerini tam olarak göremedikleri 4 kişinin patlamanın hemen ardından koşarak uzaklaştığını gördüklerini öne sürdü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi oluşturarak patlama ile ilgili çalışma başlattı. Bomba imha uzmanlarının patlayıcının türünü tespit etmeye çalıştığı bildirilirken, olayın siyasi bir yönünün olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.

Öte yandan Alsancak Garı önünde de bir şüpheli paket bomba imha uzmanları ekiplerince fünyeyle patlatıldı. Paketin boş olduğu anlaşıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla