Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2007, 16:54   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Suat Kaya istifa etti

TFF 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un teknik direktörü Suat Kaya, görevinden istifa etti.
Kaya, Orduspor Durugöl Tesislerinde, kulüp basın sözcüsü Erkan Şahin ile yaptığı basın toplantısında, yaklaşık 3 ay önce büyük umutlarla geldiğini, kurdukları takım kadrosunun kaliteli olmasına karşın alınan olumsuz sonuçlara engel olamadıklarını söyledi.

Bu noktadan sonra özellikle Boluspor maçından alınan yenilgi sonrası, gidişatın kendini de rahatsız ettiğini vurgulayan Kaya, şöyle konuştu:
"Yaklaşık 3 ay önce Orduspor'a büyük bir umut içinde gelmiştim. Gerek Orduspor idarecilerinin ve gerekse taraftarların benden tek istekleri bu takımı süper lige çıkartmamdı. Ligin ilk haftalarında istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Ancak ilerleyen haftalarda gördük ki takımda bazı olumsuzluklar oluştu. Bu noktadan sonra özellikle Boluspor yenilgisinin ardından takımda böyle devam edemeyeceğimi anladım. Bugün de yönetim kuruluna istifamı verdim ve bu süreçten sonra istifam kabul edildi. Adam gibi geldim, adam gibi gidiyorum."
Basın sözcüsü Erkan Şahin ise Kaya'nın yönetim kuruluna sunduğu istifasının anlayışla karşılandığı ve gerekenin yapıldığını belirterek, "Teknik direktör olarak Orduspor'un başına gelen sevgili hocamız Suat Kaya şehrimize ve kulübümüze geldiğinden bu yana birikimi ve vizyonu ile ciddi katkılar sağlamıştır. Türk sporuna adını altın harflerle yazdırmış bir spor adamının kulübümüzde hizmet etmesinden son derece mutluluk duyduk. Kendisine tüm şehir adına teşekkür ederiz" diye konuştu
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla