Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 17:43   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan yüksekten uçuyor!

Milan yüksekten uçuyor!

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) sıkıntılı günler yaşayan AC Milan'ın, Ronaldinho, Didier Drogba ve Karim Benzema'yı transfer etmek için kolları sıvadığı iddia ediliyor.
Serie A'da üst üste aldığı kötü sonuçlara son olarak evinde Roma mağlubiyetini ekleyen ve şampiyonluk yarışından hızla uzaklaşan AC Milan'da transfer harekatı hız kazandı. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Milano ekibinin Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho, Chelsea'nin Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba ve Lyon'un forveti Karim Benzema'yı renklerine bağlamayı amaçladığı ifade edildi. Milan'ın bu transferlerdeki en büyük avantajının ise, futbolcuların şu an oynadıkları takımlarda mutsuz olmaları olduğu iddia ediliyor.
Barcelona formasıyla bu sezona bekleneni veremeyen ve teknik direktör Frank Rijkaar'la sorunlar yaşayan Ronaldinho'nun ismi zaten uzun süredir Milan'la anılıyor. Brezilyalı yıldızın devre arasında Milan'a transfer olacağı hatta Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'nın da bu transferde aracı olduğu iddiaları İtalyan ve İspanyol basınlarında sıkça dile getiriliyor.
Milan'ın transfer listesine girdiği iddia edilen bir başka yıldız ismi Didier Drogba da, tıpkı Ronaldinho gibi takımıyla son dönemde sorunlar yaşıyor. Özellikle Jose Mourinho'nun takımdan ayrılmasıyla birlikte mutsuz olduğu İngiltere basınına açıklamaktan çekinmeyen Drogba'nın Milano ekibine gelişi için Milano'da yaşayan ve mankenlik yapan kız arkadaşının da etkisi olacağı savunuluyor.
Lyon'un 19 yaşındaki genç forveti Cezayir asıllı Karim Benzema ise şimdiden Avrupa'nın önde gelen birçok ekibinin transfer listesine girmeyi başarmış durumda.

30.10.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla