Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 09:46   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Galatasaray Hakemsiz Kaldı...

G.Saray hakemsiz kaldı!

UEFA Kupası gruplarında, 8 Kasım Perşembe günü oynanacak 16 maçtan sadece Galatasaray - Helsingborg karşılaşmasının hakemi açıklanmadı. Diğer 15 maçı yönetecek hakemlerin, UEFA'nın internet sitesinde ilan edilmesine rağmen İstanbul'da yapılacak karşılaşmada düdük çalacak hakemin isminin saklı tutulması şaşkınlık yarattı.
UEFA'nın, uefa.com adresli internet sitesinde yer alan bilgilere göre gruplarda oynanacak ikinci maçları yönetecek tüm hakemler ilan edilirken, sadece sarı-kırmızılı ekibin İsveç temsilcisiyle yapacağı müsabakaya atamanın yapılmaması dikkat çekti.
Aralarında Fiorentina - Elfsborg maçını yönetecek Selçuk Dereli ve ekibinin de yer aldığı 15 trioyu ilan eden UEFA'nın, Galatasaray - Helsinborg maçıyla ilgili bölüme, "bu bilgilere henüz ulaşılamaz" ifadelerini koyması kafalarda soru işaretleri yarattı.
UEFA, son olarak A Milli Takım'ın İstanbul'da Yunanistan ile oynadığı maçın hakemlerini de iki gün öncesine kadar açıklamamamıştı. Galatasaray -Helsingborg karşılaşmasının ayrı tutulması ise akılların karışmasına neden oldu.

31.10.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Milliyet
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla