Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 18:36   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşa yeni Bobo geliyor...

Devre arasında forvet hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, başarısız olan futbolcuların yerine isimler ararken, maliyeti düşük ve genç isimlere ağırlık veriyor...
Brezilyalı oyuncu Bobo'nun taliplerinin artması ve bonservis bedelinin 10 milyon Euro'lara kadar ulaşması üzerine bu oyuncuyu devre arasında satma ihtimalini gözardı etmeyen Siyah-Beyazlılar, "Yeni Bobo" olarak nitelendirilebilecek bir ismi yine Brezilya'da buldu.
Brezilya'da Parana eyaletinde düzenlenen Parana Ligi'nde mücadele eden Londrina Esporte Clube'de forma giyen ve geçtiğimiz sezon gol kralı olan 20 yaşındaki Rodrigo Domingos dos Santos'u renklerini bağlamak için harekete geçen Beşiktaş, temaslarını hızlandırdı.
Click the image to open in full size.
1987 doğumlu olan 1.80 cm boyunda, 75 kg ağırlığındaki Rodrigo'nun menajeri Max Vianna, Beşiktaş'ın genç futbolcuyu dört aydır izlediğini ve beğendiğini belirterek, 31 Ocak'ta sözleşmesi bitecek oyunun transferinin Kasım ayında netliğe kavuşacağını söyledi.

Vianna, Beşiktaş'lı yöneticilerle bir araya geleceklerini ve transfere son noktayı koyacaklarını açıklarken, 20 yaşındaki futbolcuyu Brezilya'nın elit kulüplerinin yanı sıra Almanya'dan Borussia Dortmund'un da istediğini belirtti.


Dakka90.com Özel Haber
disappear Ofline