Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2007, 15:32   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Romantik Tello

Beşiktaş'ın Şilili futbolcusu Tello, ünlü ve para sahibi bir futbolcu olarak eşini kazanmadığını belirterek, ''Rodrigo Tello olarak kalbini çaldım'' dedi. Tello, siyah-beyazlı kulübün aylık çıkan Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısında yer alan röportajında, eşiyle evliliği, ülkesi Şili ve dinlediği müzik konusundaki soruları yanıtladı.
Siyah-beyazlı oyuncu, 2000 yılındaki Dünya Şampiyonası'nın ardından Meksika'ya tatile gittiğini anlatarak, şöyle devam etti: ''Eşim de 4-5 kız arkadaşıyla Kanada'dan tatile gelmiş. Tatilin ikinci günü tanıştık ve görüşmeye başladık. Kanada'da büyüdüğü için eşimin dünyasında futbol diye bir şey yoktu. Ülkeme gittikten birkaç gün sonra da Portekiz'in Sporting Lizbon takımına transfer oldum. Biz iletişimimizi koparmadık ve Portekiz'e gittikten bir ay sonra eşim beni ziyarete geldi. Bütün arkadaşlarıma söylerim, 'Ünlü ve para sahibi bir futbolcu' olarak eşimi kazanmadım, Rodrigo Tello olarak kalbini çaldım.''
Tello, ülkesi Şili hakkında da şu değerlendirmeyi yaptı: ''Dünyanın çok ücra köşesinde olduğu için oradaki hayatın inanılmaz güzel olduğunu fark etmiyorlar. Şili'de, aynı ay içerisinde kayak da yapabilirsiniz, denize de girebilirsiniz. Dört mevsimi de ülkemizde çok iyi yaşayabiliyoruz. Şehirlerin ve insanların çok modern olduğu bir ülkeden bahsediyoruz. O bölge içindeki diğer ülkelere baktığınızda, Arjantin, Brezilya ve diğerleri hep ekonomik kriz yaşadı. Ama Şili'de herhangi bir kriz yaşanmadı.''
Beşiktaşlı Tello, İrlandalı müzik grubu U2'yi beğendiğini ifade ederek, ''Genel olarak U2, protestolarıyla tanınan bir grup. Önceden diktatörlüğe ve bazı politikacılara karşı daha çok eylemleri oluyordu. 1960'lı yıllarda ABD Başkanı Kennedy 'Aya çıkacağız' diyordu ve bunun için bir sürü para harcandı. Ama 21. yüzyıldayız ve dünyanın her köşesinde çocuklar ölüyor. İşte şarkılarında bunları dile getiriyorlar ya da Gandhi'ye bile mesaj verebiliyorlar. Bunların yanında U2'nin çok güzel aşk şarkıları da var'' dedi.
Bu arada Beşiktaş'ın genç oyuncusu İbrahim Kaş da Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısında mankenlik yaptı. İbrahim Kaş, Beşiktaş'ın resmi ürünleriyle görüntü verdi.

01.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla