Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2007, 16:18   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Derbinin Favorisi?

"MAÇIN ADAMLARI AURELIO VE SERDAR!.."

KEMAL BELGİN (Türkiye Gazetesi) :
"Beşiktaş oyun felsefesine bağlı önce boz sonra oyna taktiği ile maça çıkarsa Fenerbahçe’yi Kadıköy’de yenebilir. Eğer bu felsefesinden vazgeçip başka bir şekilde oynamaya kalkarsa Fenerbahçe 5 senedir galip gelemediği kendi sahasında maçı kazanır.. Maçın kader adamları Fenerbahçe’den Aurelio ve Beşiktaş’tan Serdar Özkan olur.."



"FENERBAHÇE GÜÇ ŞARTLARDA MÜCADELE EDECEK"

SELÇUK YULA (Fotomaç) :
"Herkes biliyor ki Fenerbahçe ne kadar güçlü olursa olsun Beşiktaş’a karşı şansızlığı var. Şuan Fenerbahçe kadro yapısı ile Beşiktaş’tan çok daha üstün normal şartlarda Fenerbahçe rahat kazanır Selçuk Dereli ve Bülent Demirlenk gibi hakemler olmasın Fenerbahçe onlara toslamıştı ama bu sefer İsmet Arzuman tosladı Fenerbahçe’nin işi zor olacak .Sinan Engin’e helal olsun istediği hakemi maça tayin ettirdi.Fenerbahçe güç şartlarda mücadele edecek. Bana göre maçın yıldızı Fenerbahçe'den Alex olur."


"MAÇIN EN BÜYÜK OLAYI KALECİLER"

ÜMİT KAYIHAN (Ligtv yorumcusu)
"Hafta sonu oynanacak olan derbi iki takım içinde liderliğe ortak olabilmek için bir mücadele olacak tabiî ki en büyük olay Fenerbahçe’nin kendi saha ve seyirci avantajının olması Fenerbahçe’de formda oyuncu sayısı Beşiktaş’a göre daha fazla .
Maçın en büyük olayı kaleciler olacak Volkan kendine güvenini son maçlarda gösterdiği performansla gösterdi Hakan milli takımdan sonra gösterdiği futbolla Beşiktaş kalensin emin ellerde olduğunu kanıtladı .İki takım kalecilerinin göstereceği performans maçın kaderine etki edecektir.Maçın yıldızı Fenerbahçe'den Semih ve Beşiktaş'tan Bobo olur gibi gözüküyor"



"FAVORİ FENERBAHÇE"

SELİM SOYDAN (Vatan) :
Fenerbahçe kadro olarak Beşiktaş’tan daha iyi olduğu bir gerçek eğer çok büyük bir şansızlık aksilik olmadığı takdirde favori Fenerbahçe’dir.Maçın yıldıızını her iki takımın kalecisi tayin edecektir."



"ÖNCELİKLİ SKOR BERABERLİK"

LEVENT TÜZEMEN (Sabah) :
"İki takımın derbiden sonra oynayacakları Avrupa maçları nedeniyle sahada çok kaliteli bir futbol izleyeceğimizi düşünmüyorum iki tarafta fazla risk almayarak kontrollü futbolu tercih edecekler ve kimin hata yapacağını gözleyecekler öncelikli skorun beraberlik olduğunu düşünüyorum.Beşiktaş’ta oyuna Tello ve Bobo Fenerbahçe’den ise Deivid ve Roberto Carlos daha fazla ön plana çıkar ."



"DERBİ KALECİLERİN MAÇI OLACAK"

ALTAN TANRIKULU (Hürriyet) :
Derbi kalecilerin maçı olacak ölü toplarda savunma adamlarının gol atabileceğini düşünüyorum bu yüzden kalecilerin çok dikkatli olması gerekiyor yağış olursa işleri daha da zorlaşabilir şampiyonlar ligi maçları nedeni ile de iki takımda yenilmemeyi önde tutacaktır tıpkı geçen sezonun ilk yarısındaki benzer bir maç ortaya çıkabilir Hakem dilerim pozitif bir maç yönetir.Maçın yıldızı Beşiktaş'tan Nobre Fenerbahçe'den Edu olur ."


"BEŞİKTAŞ SAVUNMASI BASİT HATALAR YAPIYOR!.."

GÜRCAN BİLGİÇ (Sabah Gazetesi) :
“Beşiktaş derbiyi kazanamaz.. Beraberlik olabilir ama Fenerbahçe galibiyete çok yakın. Bunu sadece saha avantajı olarak değerlendirmiyorum. Maç İnönü’de de olsa da aynısını söylerdim. Şu anki performanslara ve oyuncuların verimine bakarak Fenerbahçe ağır basıyor. Beşiktaş’ın mücadele gücü var ama çok basit hatalar yapan bir savunmaları var. Derbide Beşiktaş’ta Hakan Arıkan, Fenerbahçe’de ise Wederson maçın kilit adamları olur..”


"BEŞİKTAŞ KAYBETMEZ"

İLKER ATEŞ (Fotomaç Gazetesi):
Derbilerin favorisi olmuyor ama Beşiktaş’ın Kadıköy’de enteresan bir üstünlüğü var. Oradaki seyirci atmosferlerinde etkilenmiyorlar ve yüzde 70 oranında kazanıyorlar. Rakamlar da bunun tanığı. Beşiktaş kolay kaybetmez. Sonuç ve skor söylemek zor. İki takımın da form grafiği Avrupa’da iyi ancak Türkiye’de kötü. Bu derbide yıpranırlarsa Salı ve Çarşamba günleri Avrupa kupalarında zorlanırlar. Zaten bunu kendileri de itiraf ediyorlar.

Bence maçın yıldızı Fenerbahçe’de Alex ya da Deivid olabilir. Beşiktaş’ta ise ilk sırayı Tello alır. Daha sonra ise Serdar Özkan olabilir


"BERABERLİK AĞIR BASIYOR"

HAYRİ ÜLGEN (Fotospor):
Beşiktaş ve Fenerbahçe belki de tarihlerinin en önemli maçına çıkacaklar. İkisi de Avrupa’da var olma savaşı verirken, 3 gün içinde iki önemli maç oynayacaklar. Bence iki takımın hocası da kontrollü oyunu tercih edeceklerdir. Bu maçta defansif bir görünüm ortaya çıkacaktır. Bence maç berabere bitecek.

Maçın yıldızı ise Zürich maçından bu yana ortalarda gözükmeyen Delgado ya da sakatlıktan yeni kurtulan Appiah olabilir.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla