Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2007, 19:48   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sivas zirveyi bırakmıyor

Sivas zirveyi bırakmıyor

Turkcell Süper Lig 11. hafta karşılaşmasında Sivasspor evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadeleden Sivasspor 4-0'lık galibiyet ile ayrıldı. Karşılaşmanın henüz 27. saniyesinde bulduğu gol ile 1-0 öne geçen Sivasspor, 90 dakika boyunca çok rahat bir tempoda oynadı ve farklı galibiyete koştu.
Sivasspor'un golleri 1. dakikada Musa, 31 ve 58. dakikalarda Muhamed Ali ile 37. dakikada penaltı vuruşundan Mehmet Yıldız'dan geldi.

Sivasspor bu galibiyet ile puanını 25'e çıkartırken, Kasımpaşa 7 puanda kaldı.
27. SANİYEDE GOL...
Sivasspor ilk düdükle birlikte hemen atağa kalktı. Balili sağ kanattan ceza sahasına girdi, ceza sahası içinde boş durumda olan Musa'nın önüne bıraktı, Musa da plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
MUHAMMED ALİ YİNE BOŞ GEÇMEDİ...
Son haftaların golcü ismi Muhammed Ali, Kasımpaşa maçını da boş geçmedi. Karşılaşmanın 31. dakikasında Mehmet Yıldız'ın pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Muhammed Ali, şık bir vuruşla topu ikinci kez Kasımpaşa ağlarına gönderdi.
MEHMET YILDIZ'SIZ OLUR MU!
Sivasspor'un yıldız oyuncusu Mehmet Yıldız çalımlarla Kasımpaşa ceza sahasına girdi, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına Mehmet Yıldız geldi, top ve kaleci Khalit'i ayrı ayrı köşelere gönderdi, takımını 3 farklı üstünlüğe taşıdı.
MUHAMMED ALİ, KALEYİ BOŞ GÖRMESİN...
İlk yarıyı 3-0 önde kapatan Sivasspor, ikinci yarıda Kasımpaşa ağlarına bir gol daha gönderdi. Muhammed Ali kimsenin beklemediği bir anda yaklaşık 33 metreden kaleci Khalit'in önde olduğunu gördü, akıl dolu bir vuruşla topu dördüncü kez Kasımpaşa ağlarını gönderdi. Bu golde kalecinin de hatası büyüktü.
MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
Karşılaşmanın henüz 27. saniyesinde Mehmet Yıldız'ın pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Balili, müsait durumdaki Musa'ya pasını çıkardı. Musa, boş pozisyonda topu kalecinin yanından ağlara gönderdi. 1-0
15. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Balili, uygun durumdaki Mehmet Yıldız'a pasını çıkardı. Mehmet Yıldız'ın üzerinden atladığı topa Mohammed Ali'nin gelişine sert şutunda top az farkla üstten auta çıktı.
31. dakikada Mehmet Yıldız'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Mohammed Ali, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-0
36. dakikada ceza sahasında Mehmet Yıldız, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Mehmet Yıldız, topla kaleciye ayrı köşelere göndererek, skoru 3-0 yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
47. dakikada Abdurrahman'ın soldan kullandığı uzun taç atışında ceza sahasında iyi yükselen Balili'nin kafa vuruşunda top üstten auta çıktı.
56. dakikada Balili'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda top kaleciden döndü.
58. dakikada kaleci Sinough'un ayağıyla orta alana gönderdiği topu önünde bulan Mohammed Ali, orta sahaya yakın bir noktadan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 4-0
64. dakikada Mohammed Ali'nin sert şutunda defanstan seken topla ceza sahasına giren Balili, kaleci Sinough ile karşı karşıya kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Sinough gole izin vermedi.
74. dakikada ceza yayı önünde topla buluşan Mehmet Yıldız'ın sert şutunda top az farkla yandan auta çıktı.
85. dakikada topla ceza sahasına sokulan Mehmet Yıldız, pasını takım arkadaşı Mohammed Ali'ye bıraktı. Mohammed Ali'nin ceza yayı üzerinde sert şutunda top kalecide kaldı.
STAT : 4 Eylül
HAKEMLER: Aytekin Durmaz, Alparslan Acımert, Erdinç Sezertam
SİVASSPOR: Akın, Abdurrahman, Sedat, Hayrettin, Murat Sözgelmez, İlhan (Gurbanov dk. 83 ), Musa, Devran (Sezer dk. 79 ), Mohammed Ali, Mehmet Yıldız, Balili (Cvetkov dk. 73 )
YEDEKLER: Harun, Aytaç, Orhan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
KASIMPAŞA: Sinough, Cihat, Gökhan, Askaou (Yasin dk. 46 ), Fatih, Faruk (Serdar Akdoğan dk. 75 ), Fransergio, Moritz (Merthan dk. 46 ), Coulibaly, Göksel, Tehoue
YEDEKLER: Tolga, Özgür, Onur, Alparslan
TEKNİK DİREKTÖR: Werner Lorant
GOLLER: Musa (dk. 1), Mohammed Ali (dk. 31 ve 58), Mehmet Yıldız (dk. 36 pen)
SARI KARTLAR: Moritz, Coulibaly, Sinough, Fransergio, Askaou, Göksel (Kasımpaşa), Sedat (Sivasspor)
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla