Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 12:32   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kayserispor'dan Mehmet Topuz açıklaması

Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur, Mehmet Topuz'un Fenerbahçe'ye transfer olacağı haberlerine tepki gösterdi: "Bu hafta Fenerbahçe'yle oynayacağız ya, hep aynı senaryo."

Mehmet Topuz'un İstanbulspor maçında sakatlandığını, bu yüzden kendisini oyundan alan teknik direktörü Tolunay Kafkas'a karşı çıkarak Fenerbahçe'ye gideceği yolundaki haberlerin doğru olmadığını vurgulayan Recep Mamur, şöyle devam etti:
"Fenerbahçe'yle oynayacağımız bu önemli öncesi takım kaptanımızla ilgili haberlere şaşırmadık. Hatta yarın da golcümüz Gökhan Ünal konusunda da aynı haberler çıkabilir. Büyüklerle oynadığımız her maç öncesi bu tür senaryolar yine ısıtılıp önümüze konuluyor. Biz satmayacağız diyoruz, onlar satacaksınız deyip bu haberleri yayınlıyorlar. Ne diyelim, biz bıktık usandık ama onlar usanmadı. Bunlar, pazar günü oynayacağımız maç öncesi kafamızı karıştırmaya yönelik. Motivasyonumuzun bozulması amaçlanıyor."

HURMA: "ZAYIFLATILMAMIZ İSTENİYOR"

Mehmet Topuz'un oyunu sakat sürdürmesinin mümkün olmadığını, çekilen MR sonucu da eziklik ve kanama nedeniyle 3 gün antrenmanlara çıkamayacağını belirten Genel Menajer Süleyman Hurma şunları söyledi:
"Sakatlanan Mehmet Topuz'un sahada tutmayacağını bilmeyecek kadar cahiller var. Zaten son günlerde Kayserispor'un tökezlemesi, başarısız olması, yönetimin yıpratılması, oyuncularının 3 büyüklere verilerek, zayıflatılması gibi bazılarının içinden geçenleri uygulamaya koydukları düşünceleri var. Sakat oyuncuyu oyundan almak kadar doğal bir olay nereden nereye getiriliyor. Bu hasetlikten başka bir şey değil."
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla