Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2007, 03:43   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Bazı hakemler ayıklansın

Bazı hakemler ayıklansın
Oktay ENSARi (DHA) 12 Kasım 2007 Click the image to open in full size.Edu’yu topu göğsüyle değil, eliyle aldığı gerekçesiyle 28. dakikada 2. sarı ve ardından kırmızı kartla oyundan atan hakem Oktay Demiray büyük tepki çekti. F.Bahçe Asbaşkanı, "Hakem hatalarıyla ligin değeri düşüyor. Kararlarında hep çifte standart uyguluyorlar" dedi.

HAKEM Oktay Demiray’ın Edu Dracena’ya gösterdiği ikinci sarı kart ve ardından kırmızı kart, hem sarı lacivertli futbolcuyu hem de fenerbahce Kulübü’nü isyan ettirdi. fenerbahce Asbaşkanı Mahmut Uslu, "Bazı hakemlerin ayıklanması gerekiyor" dedi.

Maçın 10. dakikasında bir faul kararının ardından sarı kart gören Edu’nun 28.dakikadaki topa müdahalesini hakem Demiray, "elle oynama" olarak değerlendirdi. Demiray, Edu’ya önce ikinci sarı kartı ardından da kırmızı kartı gösterdi. Brezilyalı futbolcu, hakeme topu göğsüyle aldığını göstermek için formasını da işaret ederek uzun süre itiraz etti, ancak Demiray’ın kararı değişmedi. Maçın daha üçte birlik bölümü dolmadan sahada 10 kişi kalan F.Bahçe’de Edu, sahayı terkederken teknik direktör Arthur Zico’ya hakemin haksız karar verdiğini söyledi.
Click the image to open in full size.
28. dakikada bitti

Topu göğsüyle karşıladığına işaret eden Edu, formasındaki top izini hocasına göstererek, "Kesinlikle elim veya kolumla oynamadım" dedi.

Maç sonrası fenerbahce Asbaşkanı Mahmut Uslu da Demiray’ın kararlarına tepki göstererek şöyle konuştu: "Sadece kaybettiğimiz zaman değil, kazandığımız zaman da konuşuyoruz. Federasyonun görevi sadece Milli Takım’ı yönetmek değil. Hakem hatalarıyla ligin değeri düşüyor. Kayserispor’u kutlamak yerine, hakemi konuşuyoruz. 8-10 tane hakemin ayıklanması gerekiyor. Kararlarında hep çifte standart uyguluyorlar. Bizim için maç 28. dakikada bitti" dedi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla