Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2007, 04:12   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow 'Kıskanıyorlar!'

'Kıskanıyorlar!'

Click the image to open in full size.
YAŞAR YALÇIN
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Federasyon Başkanı Ulusoy, Estonya'da yıldızının barışmadığı Fenerbahçe camiasını kızdıracak sözler söyledi: "Fenerliler beni hep yuhalıyor çünkü kıskanıyorlar"..
Click the image to open in full size.
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Estonya'da ortalığı karıştıracak açıkmalar yaptı. Milli Takım'ın akşam idmanı sonrası gazetecilerle sohbet eden Ulusoy, Fatih Terim'e İngiltere'den teklifler geldiği yönündeki iddia için, "Terim'in içini dışını, kafasından geçeni bilemem" derken, "Avrupa Şampiyonası'na gidemezsek ne olur" sorusuna ise, "Gidemezsek gerekenler yapılır. Adam olan da gereğini yapar" diye cevap verdi. Başkan, Fenerbahçe maçlarında sürekli yuhalandığı hatırlatılınca ise, "Fenerbahçe'ye hangi başkan yaranmış ki ben yaranayım. Abdullah Kiğılı, Levent Bıçakcı, Şenes Erzik, hepsi o statta yuhalandı. Fenerbahçe hep bunu yaptı. Zaten beni kıskanıyorlar. Bu yüzden bütün saldırılar bana. Böyle düşünüyorum" diye konuştu.

"EN ŞANSLI BAŞKAN BENİM"
Ulusoy, Türkiye'nin en şanslı Futbol Federasyonu Başkanı olduğunu da söyleyerek, "Dünya üçüncülüğü gördüm, nice başarılara imza attık. Allah bana nasip etti bunları. Eğer başkanlık sürem bitmeden erken seçim olursa aday da olmayacağım" dedi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla