Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2007, 11:19   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hakan Şükür Gs'den Gönderilecek Mi?

Bahri Havadır'ın yazısından sonra harekete geçen Galatasaray Yönetimi, Hakan Şükür ve Ümit Karan'ı son kez uyarma kararı aldı.

İşte Akşam Gazetesi'nin haberi:

Varan-1

Çeneni kapat takımı karıştırma

Yazarımız Bahri Havadır’ın önceki günkü yazısından sonra harekete geçme kararı alan Galatasaray yönetimi, bugün ya da yarın Hakan Şükür’le son kez bir görüşme yaparak kendisine çeki düzen vermesini istiyecek. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin görüşmede emektar futbolcuya, “Çeneni tut ve takımı karıştırma. Futbol kariyerin ve karizmana kimsenin söyleyeceği bir şey yok. Ama sen Galatasaray kaptanısın ve polemiklerin adamı olmamalısın. Kaptan gibi davranman gerekiyor. Kulağımıza hiç de iyi şeyler gelmiyor” diyecekler.

KARŞILIĞINI ALDIN

Yöneticiler ayrıca artık Galatasaray’da huzursuzluğa tahammülleri olmadığının da üstüne basa basa vurgulayarak, “Galatasaray’a çok şeyler verdiğini biliyoruz. Ama unutma sen de bunun karşılığını aldın. Kendine gelmeli, ona göre davranmalısın. Hiç kimse Galatasaray’ın üstünde olamaz, sen bile. Eğer kendine çeki düzen vermezsen, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gereğini yaparız” şeklinde konuşarak Hakan Şükür’e devre arasında gönderebileceği sinyalini de verecekler.


--------------------------------------------------------------------------------

Varan 2

Artık A Milli Takım kapıları da kapalı

AMilli Takım’ın Norveç ile oynayacağı hayati karşılaşma için Estonya’da kampta bulunan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Galatasaraylı Hakan Şükür ile Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez’in artık Ay-Yıldızlı ekibe alınmayacağının sinyallerini verdi. Basın toplantısında, Hakan Şükür ve İbrahim Üzülmez gibi isimleri kadroya çağırmaması ile ilgili bir soru üzerine, “Herkesin bir emek verme ve hizmet etme dönemi var” diyen Fatih Terim, “Bu hizmet zamanlarına saygı duyuyorum. Hepimizin bayrak değişimi yaşadığı zamanlar var. Olaya böyle bakmak lazım. Hatta bu arkadaşlarımızla, inşallah Norveç maçını kazanacağız ve Bosna Hersek maçında hep beraber yedek kulübesinin arkasında olacağız. Olayın adını isterseniz, olmazsa olmazlar, vazgeçilmezler olarak koymayalım. Çok büyük hizmetler ettiler ve etmeye de devam ediyorlar” diye konuştu.

--------------------------------------------------------------------------------

Havadır ne yazmıştı...

Dost acı söyler

Son üç gündür gazeteler yazıyor çiziyor... Sevgili Hakan Şükür... Sevgili Ümit Karan... İkinizi de çok severim; bilirsiniz.

Aşağıda okuyacaklarınız sizi üzebilir. Ama yazacaklarım benim değil, kulübün içindeki bir yetkilinin sözleri. Sakın sormayın; kim olduğunu asla söylemem. Neler söylediklerini aktarayım ama...

“Hakan Şükür takım içinde huzursuzluk yaratıyor. Kendi kurallarına göre yaşamaya ve çevresine hükmetmeye çalışıyor. Bazı futbolcuları kontrolüne almak istiyor. Oynamadığı dönemlerde tavrını daha da ileri götürüyor. Tamam, Galatasaray’a çok şeyler verdi ama Galatasaray’ın ona verdikleri daha çok değil mi? Ayağını denk almalı.Yoksa bir gün Kral da olsa kapının önünde kendini bulur!”

“Ümit Karan özel yaşantısına dikkat etmiyor. Sürekli olumsuz tavırlar içinde. Bazı oyuncuları, özellikle Almancıları örgütlüyor. Etrafıyla ilişkileri kötü. Yoksa bir gün o da kendini kapının önünde bulur!”

Yani şu deniyor özetle; “Takımdaki arkadaşlığı Hakan Şükür’le Ümit Karan bozuyor! Ya düzelecekler ya da gidecekler...” Bunları ben söylemiyorum, “balta elinde olan” biri söylüyor. Onun için kızmayın bana, bozulmayın da. Unutmayın dost acı söyler ve elçiye zeval olmaz!
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla