Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2007, 14:55   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Şarkıcı dizileri tel tel döküldü!!!

Şarkıcı dizileri tel tel döküldü!!! Hangi dizi yayından kaldırıldı? Sahnede ayakta alkışlanan şarkıcıları, izleyici televizyon dizilerinde görmek istemiyor. Hangi şarkıcıların dizisi yayından kaldırıldı? İşte yayından kaldırılan o diziler...
Click the image to open in full size.
Diziler arasında yaprak dökümü sürüyor. Yayından kaldırılan diziler arasında özellikle baş rollerde şarkıcıların rol aldığı dizilerin olması dikkatleri çekiyor. Son olarak Emrah ile Fatma Girik'in oynadığı 'Oğlum İçin' dizisi yayından kaldırıldı. Show TV'deki dizi ilk bölümünden itibaren istenilen reytinge ulaşamayınca 7'inci bölümde reyting çöplüğünde kayboldu. Star TV'de yayınlanan ve başrolünü Gökhan Özen'in oynadığı 'Yalan Dünya' dizisi de yapılan tüm promasyon çalışmalarına rağmen ekranda tutunamadı. 'Yalan Dünya' bu hafta yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Böylece yeni yayın döneminin başladığı Eylül ayından bu yana geçen iki aylık sürede yayınına son verilen dizi sayısı 17'ye yükselmiş oldu. Emrah ve Gökhan Özen'den önce de Doğuş'un rol aldığı 'Sana Mecburum', Davut Gülloğlu'nun oynadığı 'Tatlı İntikam', Ferdi Tayfur'un başrolde olduğu 'Yersiz Yurtsuz', yeni albümüyle iyi bir çıkış yapan Burak Kut'un büyük ümitlerle kamera karşısına geçtiği 'Aşk Kapıyı Çalınca' ve Özlem Tekin'in oynadığı 'Fesupanallah' dizileri de yayından kaldırılmıştı.

SEDA SAYAN'I BEKLEYEN TEHLİKE

Geçmiş yıllarda da Hülya Avşar, Gülben Ergen ile Petek Dinçöz'ün rol aldığı diziler ekranda başarılı olamamıştı. Art arda yaşanan bu krizden sonra televizyon eleştirmenleri "Şarkıcıların oyunculuğu artık televizyon izleyicileri için inandırıcı olmuyor mu" sorusunu gündeme getirmeye başladı. Son olarak ekranlarda şarkıcı dizisi olarak Yavuz Bingöl'ün rol aldığı 'Eşref Saati' ile Kutsi'nin oynadığı 'Doktorlar' dizisi kaldı. Şarkıcı dizilerinin başına gelenler şimdi akıllara, çok yakında Kanal D ekranlarında Tamer Karadağlı ile bir dizide rol alacak Seda Sayan, dizisinin de aynı akıbete uğrayıp uğramayacağı sorusunu getiriyor.

Kaynak: Bugün
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla