Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2007, 10:13   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Alan Shearer'a benziyorum

Alan Shearer'a benziyorum
15 Kasım 2007 Click the image to open in full size.Sivasspor'un yıldız futbolcusu Mehmet Yıldız, 'kendimi İngilizlerin efsane futbolcusuna benzetiyorum' dedi.

Sabah gazetesinin haberine göre: "Ligin en formda oyuncularından bir tanesi olarak teklifler aldığını ve ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağını söyleyen Yıldız, "Öncelikli hedefim Sivasspor ile başarıya ulaşmak. Ardından Milli Takım forması altında gollerimi sıralamak ve üç büyük takımdan birisine transfer olmak istiyorum. Teklifler aldım. Fakat takım ismi vermem sakıncalı olur" dedi.
'HOCAMIZ BİZE BABA GİBİ DAVRANDI'
Sivasspor formasını giymekten çok mutlu olduğunu belirten Yıldız, "Ara transferde İstanbul'un yolunu tutacağım. Bunu yaparken hem Sivasspor, hem de kendi menfaatlerim ön planda olacak. Gideceğim takımda şampiyonluk yaşamak istiyorum" diye konuştu. Bülent Uygun'un göreve gelmesinden sonra gerçek kimliğini bulduğunu ve Sivas'ın bugünkü başarısınd a büyük katkı sağladığını söyleyen Yıldız, "Takımımızda hakim olan arkadaşlık havası başarımızda büyük rol oynadı. Bülent Uygun ile uzun yıllardır beraberiz. Onunla çalışmak bizim için çok önemli. Bize özgüven aşıladı. Hoca gibi değil, bir baba gibi davrandı" dedi.
'ŞANS BULURSAM AFFETMEM'
Milli takım kadrosuna seçildiği için çok mulu olduğunu söyleyen yıldız oyuncu, "Önümüzdeki Norveç ve Bosna Hersek maçları bizim için çok büyük önem taşıyor. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Eğer forma şansı bulursam gol atacağıma inanıyorum" ifadesini kullandı. Yıldız, gol vuruşlarında Bülent Uygun'un verdiği program doğrultusunda daha etkili hale geldiğini ve her çalışma sonunda yarım saat şut çalışması yaparak daha başarılı olduğunu söyledi.
'ALAN SHEARER'A BENZİYORUM'
Yıldız, İngiltere'nin en iyi oyuncularından biri olan Rooney'e benzetilmesi konusunda ise, "Bu benzetmelerden hoşlanıyorum. Ben kendime İngilizler'in efsane futbolcusu Alan Shearer'ı örnek aldım. Ve ona benzediğimi düşünüyorum" dedi. Bugüne dek ligde attığı gollerin yanısıra beş gol attırdığını ifade eden Mehmet Yıldız, "Çok kolay adam geçiyorum. Rakiplerimle savaşmaya ve boğuşmaya bayılıyorum. Gol atmamın yanında asist yapma özelliğim de bulunuyor" diye konuştu."
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla