Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2007, 03:34   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Durdurun şu Shevchenko'yu

Durdurun şu Shevchenko'yu
Reha ERUS / ROMA 16 Kasım 2007 Click the image to open in full size.Corriere della Sera gazetesi, 2 yıl önceki F.Bahçe-Milan maçı sırasında Ukraynalı yıldızın 3. golü sonrası, Galliani’ye telefon açan eski İtalya başbakanının "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar" direktifi verdiğini yazdı.

ESKİ İtalya Başbakanı ve Milan Kulübü’nün başkanı Silvio Berlusconi’nin, Başbakan Tayyip Erdoğan ile dostluğu adına takımının Fenerbahçe’ye gol yağmurunu Andriy Shevchenko’nun ardı ardına gollerinden sonra telefon emri ile engellemeye çalıştığı ortaya çıktı. İtalyan medyası, 2 yıl önce yaşanan bu gelişmeyi dün gazete sütunlarına taşıdı.

Corriere della Sera gazetesinin "Magazine" ekinde çıkan habere göre, 23 Kasım 2005’te İstanbul’da oynanan Şampiyonlar Ligi grup eleme maçında Milan ev sahibi Fenerbahçe’ye yıldız oyuncusu Ukraynalı Shevchenko ile golleri sıralarken, ünlü İtalyan kulübünün başkanı olan Berlusconi’nin asbaşkanı Adriano Galliani’ye telefon açtığını yazdı. Haberde, Shevchenko’nun 3. golünden sonra maçı evinde TV’den izleyen Berlusconi’nin "Bunlar Erdoğan’la aramı açacak" diyerek telefona sarılıp Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki Galliani’ye "Aman çocuklar daha fazla gol atmasınlar. Durdurun şu Shevchenko’yu" direktifi verdiği belirtildi.

Gazetenin ekinde buna rağmen Shevchenko bir gol daha atınca sinirlenen Berlusconi’nin "Yeter artık attırmayın" diye ekran önünde bağırdığını da ifade etti. Haberde Berlusconi’nin bu hoş anısını geçen hafta Roma’da Fenerbahçe-PSV Eindhoven maçını birlikte izlerken Tayyip Erdoğana anlattığı da kaleme alındı.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla