Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-11-2007, 11:23   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çimşir: G.Saray maçını kazanmaktan başka çaremiz yok

Trabzonspor'un takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Galatasaray maçını kazanmaktan başka bir alternatiflerinin bulunmadığını söyledi.


Hüseyin, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Denizlispor maçında oynadıkları futbolun gelecek adına çok büyük ümit verdiğini belirterek, “Trabzonspor, bu coşkuyla oynadığı sürece bundan sonra belki bir maç kaybedebiliriz ama genel olarak kazanan taraf oluruz. Her geçen gün biraz daha yol kat ediyoruz” dedi.
Sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini dile getiren Hüseyin, “5 maçlık seyircisiz oynama cezamız artık doldu. Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz. Zaten kazanmaktan başka alternatifimiz yok. Çünkü çok kredi kaybettik. Şölen havasında güzel bir maç oynayıp sonunda gülen taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.
Bordo-mavili taraftarlardan Galatasaray maçı için destek isteyen Hüseyin, şöyle konuştu:
“Taraftarların Galatasaray maçında bize gereken desteği vermelerini istiyoruz. 5 maç seyircisiz oynamak hem bizim hem de taraftarlar için çok kötüydü. Yaşananların bilinciyle taraftarlarımızın maçta bizi aklı selim bir şekilde desteklemelerini bekliyoruz. Takıma katkı yapmaları gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek maç sonunda da sevinci hep beraber doyasıya yaşarız.”
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla