Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-11-2007, 19:19   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalya'da intikam çığlıkları !

Click the image to open in full size.
İtalya'da intikam çığlıkları !
Lazio’lu taraftarın cenazesinde duvara yazılan ‘Gabriele’nin intikamı alınacak’ yazısı dikkat çekti.
17 Kasım 2007 10:54
İtalya’da polis kurşunuyla ölen Lazio’lu taraftarın cenazesine binlerce futbolsever katıldı. Holiganların duvara yazdığı ‘Gabriele’nin intikamı alınacak’ yazısı dikkatlerden kaçmadı.

AREZZO yakınlarındaki bir dinlenme tesisinde, pazar günü polis kurşunuyla hayatını kaybeden veren Lazio’lu taraftar Gabriele Sandri, dün toprağa verildi. Sandri’nin, Roma’da Campitelli Meydanı’ndaki Santa Rita Salonu’nda ziyarete açılan naaşı, ziyaretçi akınına uğradı. Naaşın 10. San Pio Kilisesi’nde taşınmasının ardından başlayan cenaze merasimine de binlerce kişi katıldı.

Taraftarların ezici çoğunluğu, destekledikleri takımların renk ve simgelerini de üzerlerinde taşıdı. Ancak, topluluk arasında Lazio’nun renkleri mavi-beyazın baskın olması da dikkati çekti. Lazio’lu futbolcular, Sandri’nin ailesinin de bulunduğu cenaze merasimine tam kadro halinde katıldılar. Lazio’nun ezeli rakibi Roma’nın kaptanı Totti de, Sandri’yi uğurlamak için cenazedeydi. Holiganların, cenaze töreninin düzenlediği kilise civarındaki duvarlara, güvenlik birimlerine öfkelerini dile getiren sloganlar yazmış oldukları gözlendi. Siyah spreyle yazılmış sloganlardan, ‘Gabriele’nin intikamı alınacak’ cümlesi, en dikkat çekici olanıydı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla