Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-11-2007, 16:22   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Malatya'da başkan seçildi, kayyum sona erdi!

Özel İdare toplantı salonunda gerçekleştirilen kongrede, işadamı ilhan Kavuk tek listeyle gidilen seçim sonunda başkanlığa getirilirken, tüzükte bazı değişiklikler yapıldı.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, burada yaptığı konuşmada, Malatyaspor'un kayyum sürecini bitirdiğini, bu süreçte kulübü idare eden kayyum heyetinin görevini başarıyla tamamladığını kaydetti.

Daşöz, yeni seçilen yönetimin de başarılı olacağına inandığını ifade ederek, eski başkanlarla mevcut başkanlar arasında geçmişte yaşanan polemiklerin yaşanmaması gerektiğini belirtti.

Malatyaspor'un birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğuna işaret eden ve yeni yönetime herkesin destek vermesi gerektiğini ifade eden Daşöz, Malatyaspor'a hizmet eden herkese değer verilmesi ve eleştirilerin rencide edici olmaması gerektiğini kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın ise, Malatyaspor'un tarihinde bir çok kez kayyuma kaldığını, daha sonra yeniden yükseldiğini hatırlatarak, ''Umarız ki bu son kayyumu olur ve çok uzun yıllar büyük başarılara imza atar. Unutulmamalıdır ki, gecenin en karanlık saatleri sabaha en yakın saatlerdir'' diye konuştu.

Başkanlığa seçilen İlhan Kavuk da, kulüpte başarının kurumsallaşmaya bağlı olduğunu belirterek, oluşturulan liste ile yönetime aday olduklarını, tüm Malatyalılar'ın desteğiyle başarıyı hedeflediklerini söyledi.

Kavuk, şöyle konuştu:
''Kulüp yapısı iyi olursa başarı gelir, aksi halde başarıdan bahsetmemiz zor olacaktır. Malatyaspor'un geçtiği sıkıntılı sürecin sona ermesinin bir başlangıcının yaşandığını umut ediyoruz. Oluşturduğumuz yeni listeyle yönetime aday olduk. Malatyalılar'ın ve Malatyasporlular'ın desteğiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.''

İlhan Kavuk başkanlığındaki yönetim kurulu, Selahattin Karagözlü, Fahrettin Eserdi, Fahrettin Kayhan, Mehmet Çolak, Bahadır Yaşik, Sırrı Günaydın, Muammer Özpolat, Ali Cengiz, İlhan Deniz, Vural Sarıcı, Hakan Tahtalı, Nihat Utkaner, Mehmet Tanrıverdi, Bülent Bilal Uçar, İbrahim Kaya, Orhan Özbek, Kağan Kodaman, Kenan Kalı, Ömür Karaağaç ve Mahmut Cücemen'den oluştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla