Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 12:28   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ahmet Çakar:''Ben Gayım'' Diyen Hakem Var

Bosna maçına gole sevinen hakem

Eski hakem Ahmet Çakar, Bosna maçının tartışmalı hakemini analiz ederken Hollandalı hakemlerle ilginç yorumlarda bulundu.

Eski hakem Ahmet Çakar, tartışmalı hakemi Braamhaar'ı analiz ederken Hollandalı hakemlerle ilgili ilginç yorumlarda bulundu.

UEFA, Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde Milli Takımın yarın Ali Sami Yen Stadı'nda Bosna Hersek ile oynayacağı karşılaşmaya Hollanda Federasyonu'ndan Eric Braamhaar'ı ataması kuşku ile karşılandı. 41 yaşındaki tecrübeli hakem Hollanda Ligi'nde geçtiğimiz sezon Ajax'ın, PSV'yi 5-1 yendiği maçta attığı son gole sevinince kameralara yakalanmış ve bu nedenle çok tartışılmıştı. Ancak Hollandalı hakemin oyunu kesmeyip avantaj kuralını uyguladığı pozisyonun golle sonuçlanması üzerine kendi payına sevindiği ileri sürülmüştü.

Kameralara işte böyle yakalandı

Ajax, PSV deplasmanında 4-1 önde götürdüğü maçın son dakikalarında Alex'le bir gol daha bulup skoru 5-1'e getirdi. İşte bu anda kaleyi karşı cepheden gören kameranın yaptığı çekimde Hollandalı hakem Eric Braamhaar'ın eliyle sevinç gösterisi yaptığı görüldü. 41 yaşındaki tecrübeli hakemin kameralara yakalanan bu görüntüsü uzun süre tartışılmıştı.

http://w10.gazetevatan.com/video/video.asp?vid=2540
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla