Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-11-2007, 19:18   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İtalya'nın yeni deplasman forması

Dünya Şampiyonu İtalya Milli Takımı, yeni deplasman formasını, 17 Kasım’daki İskoçya maçından önce Glasgow’da tanıttı.

2003 yılından beri PUMA sponsorluğunda olan “Squadra Azzurri”, geçen sene Almanya’da kupaya uzandığında, PUMA sponsorluğunda Fifa Dünya Kupası’nı kazanan ilk takım olmuştu. Bu şık beyaz deplasman forması, takım yetkilileri, teknik direktör Roberto Donadoni, Fifa Dünya Yılın Oyuncusu Ödülü sahibi Fabio Cannavaro ve PUMA İtalya Genel Müdürü Andrea Rogg tarafından tanıtıldı.
Tüm dünyada 2008 Ocak ayında piyasaya sürülecek olan muhteşem forma, PUMA v1.08 Koleksiyonu’nunda yer almaktadır. Üstün performans teknolojisi ile donatılan forma; nem emici materyaller, ağ tabakaları ve kaynaklama teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Eski modellere göre çok daha fazla avantaja sahip olan forma; arkasında bulunan iki parçalı özel ağ kumaşı ve iç kısmında yer alan küçük delikler sayesinde futbolculara yeşil sahada özgür hareket imkanı sağlıyor. Özel olarak üretilen Hidrofilik teknolojisi ile teri emerek fitilin içine hapsediyor.
PUMA forma sahip olduğu üstün teknolojik özelliklerin yanı sıra modern ve şık bir görünüme sahip…

Formanın üzerinde; İtalya’nın 4 dünya şampiyonluğunu temsil eden resmi dört yıldızlı F.I.G.C. logosu, yaka bölümünde İtalya bayrağını temsil eden bir şerit, kollarda ve yakalarda ise altın renginde kenar çizgileri yer alıyor. Milli deplasman formaları PUMA’nın kendi stilinde iken, piyasaya çıkacak yeni formalar saha performansına dayalı ürünler olarak dizayn edilmiş.
PUMA’nın International Takım Sporları Müdürü Filip Trulsson, “PUMA 2006 İtalya formaları sahada büyük bir başarı sağlarken futbolseverler tarafından da yoğun ilgi gördü. Yeni deplasman formaları ise PUMA’nın yeni milli takım setlerindeki performans ve şıklığın bir araya geldiği mükemmelliği gösteriyor. Klasik stilde ve incelikle işlenmiş detaylar, zıt renkler ile birleştirildi. Biliyoruz ki İtalya ve diğer PUMA giyen tüm milli takımlar, deplasmana gittiklerinde en modern ve şık görünen takımlar olacaklar.“ dedi.
“Yeni İtalya forması, şıklığı ve zarafetiyle ön plana çıkıyor“ diyen Virginia Filippi, sözlerine “PUMA ile işbirliğimizin sürdüğü bu beş yıl içinde ilişkimiz karşılıklı saygıya dayanıyor ve bu önemli işbirliğimizi pekiştirerek bugüne kadar artarak devam eden ekonomik ve sportif başarılarımızı aynı şekilde sürdürmeyi umuyoruz’’ diyerek devam etti.
PUMA tarafından daha önce v1.o8 İtalya koleksiyonu için dizayn edilen ürünler arasında; sırt çantaları bulunmaktaydı ayrıca koleksiyona mavi ve altın renkler hakimdi. Yeni İtalya Milli Takım Formaları, Ocak ayı içerisinde Zürih’te özek olarak düzenlenecek PUMA futbol maçında tanıtılacak
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla