Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 20:53   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Adriano küllerinden doğuyor

Adriano küllerinden doğuyor
Brezilyalı yıldız Adriano, eski günlerine geri dönmek için Sao Paulo'da antrenmanlara başladı.
21 Kasım 2007 15:54
Brezilya'da imparator olarak adlandırılan Adriano prestijini yeniden kazanmak ve milli takıma dönmek için Sao Paulo'da antremanlara başladı. Adriano eski günlerine yeniden dönmek istiyor.

Sao Paulo kulübünün antreman merkezine gelen Adriano, yaptığı kısa açıklamada, eski formuna yeniden dönmek istediğini, partiler ve alkoldan dolayı kaybettiği prestijini kazanmak istediğini, bunun yanında Brezilya milli takımı için yeni bir şans istediğini belirtti.

1 Ocak'a kadar São Paulo'da antreman yapacak olan Adriano, İtalyan kulübüne döndüğünde kondisyonuyla da yenilenmiş olacağını söyledi. Bu süre zarfında İtalyan ekibinden aldığı maaşın dondurulmasını teklif ettiğini belirtilen Adriano için Sao Paulo kulübü de kendi tesislerinde yapacağı çalışmalar için hiçbir ücret almayacak.

Brezilya'da çalışmalarını sürdüren Adriano, "Sao Paulo'yu seçtim, çünkü sağlam tesisleri ve benim neye ihtiyacım olduğunu anlayan insanlar var. Eskisi gibi gülümsemek için burada sıkı çalışıyorum. Inter kulübü eski güzel günlerime dönmem için beni desteklemekte. São Paulo'da olmaktan çok mutluyum. Buraya vardığımda gördüğüm mutluluk ve sevgi beni olduğumdan daha iyi hale getirdi. Şimdi kendimi çalışmalara odaklayacağım." dedi.

Brezilyalı yıldız, milli takım için de gün saydığını belirterek, "Dunga çok iyi bir teknik direktör, elinde çok iyi bir kadro var, maksimum sonuç verecek çok büyük oyuncular. Tabii ki zaferler kazanmak gibi büyük bir beklentiye cevap verme sorumluluğu var. Ümit ederim ki milli takıma dönebilirim, bunun için çalışıyorum." diye konuştu.

Adriano, Libertadores Kupası'nda Sao Paulo'da oynayıp oynamayacağı konusunda da açıklamalar yaparken, gece hayatı ve İtalya ile ilişkileri konusunda da şunları söyledi;

"Gelecekte ne olacağını bilmiyoruz . Sao Paulo büyük bir kulüp. Fakat şimdi sadece kendimi toparlamayı düşünüyorum. Gelecekte ne olacağına sonra göreceğiz.

Alkol ve partiler insanların söyledikleri gibi değil. Aynı zamanda psikolojik çalışma için buradayım. Bunlar herhangi birisinin başına gelebilir, şu anda benim yeniden oynamak için kendimi toparlamaya ihtiyacım var.

İtalya'dan da takip ediliyorum. Önemli bir şeyler başardıktan sonra insanların dikkatlerinin üzerinizde olması normal. Benim olayım da böyle oldu. Herkesin hayatında zor dönemler vardır, ben de şu an böyle bir zor dönemden geçiyorum. İtalya'dan da önemli destek alıyorum."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla