Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 20:54   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Bu ödülü İbrahimovic hakediyor'

Click the image to open in full size.
'Bu ödülü İbrahimovic hakediyor'
Ballon d'Or için geri sayım devam ederken Kaka ile İbrahimovic arasındaki çekişme sürüyor.
21 Kasım 2007 14:25
Ballon d'Or için geri sayım devam ediyor. Gelen bilgiler Kaka'nın bu ödülü göğüsleyeceği yönünde. Inter ise, "Ballon d'Or Zlatan'ın hakkı" diyor. Bu arada iki yıldız da yeni kontratların eşiğinde. Inter'in İsveçli yıldızına önereceği yeni kontrat ise futbol tarihine geçecek türden!

2 Aralık'ta açıklanacak olan Ballon d’Or ödülünün sahibinin Kaka olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Her ne kadar Inter, yıldız golcüsü Zlatan'ın da bu ödülü almaya en az Kaka kadar yakın olduğunu açıklamış olsa da kaynaklar Kaka'nın 2 Aralık'ta kutlama yapmaya hazırlandığını belirtiyor. Kaka 2 Aralık'ta Ballon d’Or'un yanı sıra yeni bir sözleşme için de kutlama yapmaya hazır. Brezilyalı yıldızın Milan ile devam eden kontratını 2012'ye kadar yıllık 6.5 milyon pound net gelirle yenilemesi bekleniyor.

Kaka'nın Ballon d’Or'da Zlatan'ı geride bırakmasına kesin gözüyle bakılırken, Zlatan'ın da Brezilyalı yıldızı kontrat tutarında geride bırakmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Brezilyalı Kaka şu anda yıllık 4 milyon pound net gelirle Serie A'nın en çok kazanan ismi. Zlatan da yıllık 3.3 milyon poundla İtalya'da en çok kazanan futbolcular sıralamasında dördüncü sırada yer alıyor.

Ancak Zlatan için Inter'in gözden çıkarttığı rakam yeni bir rekor kırılmasını sağlayacak. İsveçli yıldızın futbol tarihinin en çok kazanan futbolcusu olmasını sağlayacak yeni kontratında yıllık net 8 milyon poundluk bir tutar olması bekleniyor. İtalyan basınına göre Inter yeni kontratı sunmak için hazır ve Zlatan da yeni teklifi bekliyor.

Real Madrid'in Zlatan ile ilgilendiğini açıklamasının ardından yıldız ismini kaybetmemek için kesenin ağzını sonuna kadar açan Inter bu teklif ile Zlatan'ın gelirini iki katının üzerine çıkarmış olacak.

Bu arada Zlatan'ın menajeri Mino Raiola konuyla ilgili açıklamasında, "Inter ile ilişkilerimiz mükemmel. Yeni bir kontrat söz konusu ancak şu anda imza atmak için uygun değiliz" diyerek yeni sözleşme hakkında çıkan sözylentilerin daha da artmasını engelledi.

Takımların Kaka-Zalatan açıklamaları da ikili arasındaki rekabeti büyütmeye devam ediyor.

Inter'in, "Zlatan bu ödülü Kaka'dan daha çok hakediyor" açıklamasının ardından şimdi de Milan Başkan Yardımcısı Adriano Galliani konuştu ve, "Kaka'nın 2007'deki performansı Zlatan'ın çok üzerinde. Bu ödül O'nun hakkıdır" dedi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla