Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-11-2007, 12:16   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Ronaldinho yuhalandı!'

'Ronaldinho yuhalandı!'
Brezilya, Uruguay karşısında zor da olsa kazanmayı başardı!
22 Kasım 2007 09:21
Dünya Kupası Elemeleri'nde Lugano'lu Uruguay'ı konuk eden Brezilya, rakibi karşısında zor da olsa kazanmayı başardı! Sambacılar, çok iyi bir futbol sergileyen ve öne geçen rakibini Luis Fabiano'nun golleriyle mağlup ederken, taraftarlar ikinci yarıda oyundan alınan Ronaldinho ve Robinho'yu yuhaladı!

Sao Paolo'da 60,000 taraftarı önünde komşusu Uruguay'ı konuk eden Brezilya sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fenerbahçe forması giyen Diego Lugano da karşılaşmaya ilk 11'de başladı ve 90 dakika forma giydi.

Sambacılar karşısında çok iyi bir performans sergileyen ve 8. dakikada Sebastian Abreu ile öne geçen Uruguay maç boyunca kaleci Julio Cesar'ı bir daha geçemedi. İlk yarının son dakikasında sahneye çıkan Luis Fabiano ilk yarının skorunu bellirledi: 1-1.

65. dakikada Luis Fabiano takımına hayat veren golü attı ve Brezilya çok zorlandığı maçtan 3 puanla ayrıldı.

Karşılaşmanın 60. dakikasında yerini Josue'ye bırakan Ronaldinho ve 74. dakikada yerini Vagner Love'a bırakan Robinho, taraftarlar tarafından yuhalandı. Teknik direktör Dunga da ıslıklardan nasibini alan bir başka isim oldu.

Zorlu maçtan 2-1'lik galibiyetle ayrılan Brezilya 4 maç sonunda puanını 8'e çıkarırken, güçlü rakibine kök söktüren Uruguay ise 4 puanda kaldı.

Öte yandan rakibini 1999 yılından bu yana mağlup edemeyen Brezilya 6 maç sonra şeytanın bacağını kırmış oldu
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla