Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-11-2007, 18:22   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ibrahimovic ve Crespo sürprizi

Ibrahimovic ve Crespo sürprizi
26 Kasım 2007
Click the image to open in full size.
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi İtalya Şampiyonu İnter’de, teknik direktör Roberto Mancini, yarın sarı lacivertli temsilcimize karşı sahaya çift forvetle çıkmaya hazırlanırken, kulüp doktarlarını sert sözlerle eleştirdi.



Inter’in Atalanta’yı 2-1 yenerek Serie A’da 12 maçlık yenilmezlik unvanını sürdürdüğü karşılaşma sonrası ilginç açıklamalar yapan Mancini, kulüp doktorlarını takımı sabote etmekle suçladı.

Materazzi de ilk 11’de

Vieria ve Figo’nun sakatlıkları bulunan İnter’de, sakatlıktan kurtulan Materazzi uzun süre sonra Atalanta karşısında oyunun sonlarında forma şansı bulurken Mancini, fenerbahce karşısında kadroda değişiklik yapacağını belirtti. İstanbul’daki ilk maçta tek forvetle çıktığı fenerbahce karşısında İbrahimovic ve Crespo ikilisi ile karşılaşmaya başlayacak olan Mancini, Materazzi’yi de ilk 11’e alacak.

Takımdaki kadro oluşumunda kulüp doktorlarının kendisine zorluk çıkardığını savunan Mancini, "Doktorlar futbolcuların takıma dönüşü konusunda haddinden fazla tedbirli ve çekingen davranıyor. Bu da benim için problem" dedi.
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla