Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-12-2007, 20:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ancelotti Juve'yi gözüne kestirdi

Ancelotti Juve'yi gözüne kestirdi

Milan teknik direktörü Ancelotti, Juventus mücadelesi öncesi kendinden emin konuştu. Juventus karşısında galip gelebilmek için önümüzde büyük bir fırsat var diyen Ancelotti, "Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United karşında 3-0 galip gelen takımı tekrar görmek istiyorum, bunu kafamıza koyarsak başarabiliriz. Biliyoruz ki Juventus gibi bir ekip önünde galip gelmek için fazladan bir oyun sergilememiz gerecek. Geçen sene Serie B'de oynamış olmak onlara farklı bir motivasyon veriyor, eminim ki eski günlerine geri döneceklerdir fakat bu biraz zaman alacak" dedi.
Ancelotti Amauri'nin Milan'a transferi konusunda ise şunları söyledi: "Takıma yeni katılcak forvet Pato'nun dışında hiçbir oyuncu ile görüşmüyoruz ve şu an için transfer yapmak gibi bir niyetimiz yok."
Ranieri: "3 Puan için çıkacağız"
Juventus teknik direktörü Ranieri ise "Galibiyete odaklanmış durumdayız, Inter, Roma ve Fiorentina karşısında da iyi bir sonuç almak için sahaya çıkmıştık. Milan karşında da aynı şeyi yapacağız" dedi.
Ranieri takımdaki eksikler için ise söyle konuştu: "Bir teknik adam takımını kurarken seçim hakkı çok ise şanslıdır, bu sefer fazla alternatifim yok. Camorenesi'nin yerine Marchionni ya da Palladino arasından seçim yapmam gerekecek, ikisi birlikte de oynayabilir. Malesef Gygera da bu maçta yerini alamayacak."
Ayrıca Arjantinli teknik adam Milan maçı öncesinde son olarak şunları ekledi: "San Siro'ya dönüyor olmak güzel bir duygu, Milan karşında tekrar çıkacak olmak b
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla