Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 00:36   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Galatasaray ateşe düştü!

Galatasaray ateşe düştü!UEFA Kupası'nda Austria Wien'i deplasmanda deviren Paninonios Aslan'ın tur şansını zora soktu.

06.12.2007 23:55
Click the image to open in full size.
Galatasaray'ın yer aldığı UEFA Kupası H Grubu'nda sarı kırmızılı takımın bay geçtiği haftada Austria Wien'i deplasmanda deviren Paninonios Aslan'ı ateşe attı! Bordeaux evinde Helsingborg'u devirip liderliği ve tur anahtarını alırken, Aslan'ın tur şansı Paninonios'un eline kaldı!

UEFA Kupası'nda Panionios'u yenerek ilk puanlarını elde eden Galatasaray bay geçtiği haftada, ince hesaplar yaptığı Austria Wien ile Panionios maçından kötü haber aldı!
Yunan ekibi Wien ile deplasmanda oynadığı maçta son dakikada zafer kazanınca Aslan'ın son haftadaki rakibi Austria Wien ile 19 Aralık'ta oynanacağı karşılaşma tam bir "bekleyiş" maçına dönüştü!
Galatasaray bu maçtan 3 puan alması halinde gruptan kesin olarak çıkamayacak. Çünkü 4 puanlı Panionios aynı saatlerde Bordeaux ile evinde karşılaşacak. Yunan ekibi bu maçta puan kaybetmezse temsilcimizin tüm tur hesapları suya düşecek!
AUSTRIA WIEN - PANIONIOS
Grupta Galatasaray'ı çok yakından ilgilendiren mücadelede Austria Wien ile Yunan temsilcisi Panionios Avusturya'da karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede ikinci yarıda da uzun süre gol sesi çıkmadı. Fakat dakikalar 90'ı gösterdiğinde Galatasaray'ı üzen haber geldi. Avusturya'dan Majstorovic'in son saniye golü ile 3 puanla dönen Panionios son hafta öncesinde puanını 4'e çıkartarak 3. sıraya yerleşti. Bu skorla puansız Austria Wien'in tur şansı sona ererken, Galatasaray ise bay geçtiği haftada bir sıra gerileyerek 4. basamağa düştü!

BORDEAUX - HELSINBORGS
Grubun diğer maçında ise Fransa'nın güçlü takımı Bordeaux, evinde grubun sürpriz ekibi Helsingborg'u ağırladı. Daha önce gruptan çıkmayı garantileyen Helsingborg'un rahat olduğu mücadelede 12. dakikada Chamakh'ın attığı golle öne geçen Fransız temsilcisi, tecrübeli golcü Larsson'un 5 dakika sonra verdiği cevabı engelleyemedi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı: 1-1 İkinci yarının 63. dakikasında Helsingborg'da Tamboura çift sarı kartla oyundan atılınca ibre Bordeaux lehine döndü. Bu moralle ataklarını hızlandıran Fransız ekibi Jussie'nin 69. dakikada kaydettiği golle öne geçti. Maç sonuna kadar bu üstünlüğünü devam ettiren Bordeaux 3 puana uzanırken, 9 puanla grup liderliğini garantiledi ve tur anahtarını kaptı. Tüm maçlarını tamamlayan Helsingborg ise grubu 7 puanla 2. sırada tamamladı.

Gruptaki son maçlarda Galatasaray Ali Sami Yen'de Austria Wien'i ağırlayacak. Panionios ise Bordeaux ile karşılacak. Helsingborg'un maç yapmayacağı son hafta karşılaşmaları 19 Aralık'ta oynanacak.
Ajansspor
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla