Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-12-2007, 13:06   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Tarkan yılbaşı gecesinde TRT'de!!! Peki kaç para alacak?

TRT bol keseden dağıtıyor! Tarkan yılbaşı gecesinde TRT'de!!! Peki kaç para alacak?
Tarkan merakla beklenen yeni şarkılarını ilk kez yılbaşı gecesi TRT'de söyleyecek! Bakın bu şarkı için TRT Tarkan'a ne kadar ödeyecek?
Click the image to open in full size.
Tarkan merakla beklenen yeni şarkılarını ilk kez yılbaşı gecesi TRT'de söyleyecek! Kanalın Tarkan'a 1.5 milyon $ ödeyeceği konuşuluyor..

Yeni yıl bombasını TRT patlattı! Megastar Tarkan, bir buçuk yıldır üzerinde çalıştığı ve merakla beklenen yeni albümündeki şarkıları ilk kez TRT'nin yılbaşı programında söyleyecek. Televizyon kulislerinde Tarkan'ın yılbaşı programı için TRT'den tam 1.5 milyon dolar alacağı konuşuluyor.

Anlaşmayı yapan hatta avansını da alan Megastar'ın albüm yetişmeyecek endişesiyle TRT'ye yaptığı "Başka bir zaman çıkayım" ricası ise kabul görmemiş!

AKSU'YA DA 500 BİN $

TRT'nin yeni yönetiminin yılbaşı gecesine çok önem verdiği bu yüzden Tarkan'ın yeni şarkılarıyla çıkmasını istediği öğrenildi. Megastar bugünlerde albümünü 25 Aralık'a yetiştirmek için ekibiyle birlikte stüdyoda sabahlıyor.

Öte yandan TRT'nin yeni yıl sürprizi sadece Tarkan değil! Hiçbir otel programını kabul etmeyen Sezen Aksu da yılbaşı gecesi TRT'de Tarkan'la düet yapacak, 500 bin $ alacak.

Kaynak: Sabah
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla