Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-12-2007, 21:55   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow nokia'dan herkese yılbaşı hediyeleri

Nokia'dan herkese yılbaşı hediyeleri


Sevdiklerinizin hayallerini süsleyen Nokia'nın hangisi olduğunu bulmak çok kolay..



Click the image to open in full size.

Yeni bir yılın heyecanı yaklaşırken, sevdiklerimize hediye alma telaşı da başladı. Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia, birbirinden çekici ürünleriyle en iyi yılbaşı hediyesi alternatiflerini sunuyor. Size de, sevdiklerinizin hayallerini süsleyen Nokia'nın hangisi olduğunu bulmak kalıyor.

Zarafet ve teknolojinin buluşma noktası: Nokia 6500 Classic

Zarif ve çağdaş tasarımıyla, stil sahibi kullanıcıların kalbini çalan Nokia 6500 Classic, tarzından ödün vermeyen teknoloji meraklıları için kusursuz bir hediye. Nokia 6500 Classic, 3G teknolojisi, geniş tuşları, ergonomik boyutları ve yüzeyleriyle kusursuz kullanım sağlıyor. 360 derece yekpare anodize alüminyum plakalardan çıkarılarak, hiçbir ek yeri olmaksızın üretilen gövdesiyle Nokia 6500 Classic, ayrıntılara gösterilen eşsiz özenin, sadece 9,5 mm inceliğindeki bir kanıtını oluşturuyor.

Nokia Eseries, her zaman iş başında

İş dünyasının mobil iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılayan Nokia Eseries ürünleri, profesyoneller için en mükemmel hediye seçeneği! Sevdiğiniz bir işkolikse ona bir Nokia Eseries cep telefonu hediye edin. İş dünyasının hızına uyum sağlayacak mobil çözümler sunan Eseries ile işler çok daha kolaylaşıyor. Size de birlikte geçireceğiniz daha çok zaman kalıyor.

Nokia Eseries'in ikinci nesil ürünleri, özellikler ve tasarım yönünden zenginleştirilmiş 3 yeni cep telefonundan oluşuyor: Nokia E90 Communicator, Nokia E65 ve Nokia E61i.

N81 8GB ile oyun çılgınlığı "level" atlıyor!

Nokia N81 8GB multimedya bilgisayarı, özel müzik ve oyun tuşları, 3,5 mm kulaklık bağlantı parçası, 3G ve WLAN bağlantı seçeneği ile tam anlamıyla bir "mobil eğlence merkezi". Nokia N81 8GB'nin zarif, parlak yüzeyi ve kullanıldığında aydınlanan tuşlarıyla, 3 boyutlu multimedya menüdeki içeriklere erişmek son derece kolay ve zevkli oluyor. 8GB gibi büyük bir dahili hafıza kapasitesine sahip olması, kullanıcılara bu multimedya bilgisayarın sunduğu heyecan verici olanaklardan sınırsız yararlanma fırsatı sağlıyor. Oyun tutkunları Nokia N81 8GB'ye bayılıyor!
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla