Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-12-2007, 16:33   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
5 milyon dolarlık fotoğraf

5 milyon dolarlık fotoğraf


Ünlü golfçü Tiger Woods'un eşine ait olduğu iddia edilen fotoğraf sahte çıktı.



Click the image to open in full size.

İrlandalı The Dubliner dergisi, çıplak fotoğraf sahte çıkınca 180 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edildi. İrlandalI The Dubliner dergisi, dünyanın 1 numaralı golfçüsü Tiger Woods’un eşi Elin Nordegren’e ait olduğunu söyleyip yayınladığı çıplak fotoğraf, sahte çıkınca 180 bin dolar tazminat ödemeye mahkum edildi.
Woods (32), 2005’te Ryders Kupası için İrlanda’dayken bu fotoğraf nedeniyle morali bozulduğu için turnuvayı kazanamadığını söylemişti. Turnuvalardan yılda 10 milyon dolar kazanan golfçünün kazancı, sponsorluk anlaşmalarıyla 100 milyon doları buluyor. Ryders Kupası’nı alsaydı ödül ve sponsorlarından 5 milyon dolar kazanacaktı. Golfçü başarısını devam ettirirse 10 yıl sonra Profesyonel Golf Federasyonu’ndan 1 milyar dolar emeklilik ikramiyesi alacak.

Dubliner, Nordegren’in gençliğinde porno filmde oynadığını iddia ederek bu fotoğrafı kullandı. Ancak fotoğraf başka bir kadına ait çıktı.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla