Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-12-2007, 16:02   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ciner Grubu Yeni yila 50 internet sitesi ile giriyor!

FLAŞ GELİŞME: CİNER GRUBU YENİ YILA 50 İNTERNET SİTESİYLE GİRİYOR!
MEDYATAVA- İnternet medyasında rekabet kızışıyor. Doğan Grubu’nun yeni internet hamlesi sonrası, Ciner Grubu’undan karşı atak… Habertuk.com’un yanına 50 yeni site daha geliyor. Şimdiden birkaç irili ufaklı siteyi satın alan Ciner, web'de başa güreşecek.
Doğan Grubu’nun Milliyet ve Hürriyet’in yanı sıra diğer medya kuruluşlarıyla da internette büyük bir atağa kalktığını dün ilk kez Medyatavaduyurmuştu. Kanal D, Star, CNNTÜRK ve Radikal’in internet sitelerini canlandırma hamlesi için düğmeye basıldı. 40’a yakın internet gazetecisi işe alınıyor. Doğan Grubu, 2008 başında özellikle TV kanallarının internet sitelerini harekete geçirecek.
Bu haberin mürekkebi kurumadan, Ciner Grubu’nun hamlesi geldi…Kanal 1 ve 10’dan fazla dergiyi TMSF’den geri alan Ciner, Habertürk televizyonu Yaban TV frekansı ve Haberturk.com’u da geçen ay satın almıştı. Medyada hızla büyümeyi hedefleyen Ciner, ilk atağı internet mecrasında yapıyor. Grup, yeni yıla çeşitli alanlarda yayın yapan 50 ayrı web sitesiyle girecek. Şimdiden birkaç tanınmış siteyi satın aldı. Bazı bilinen sitelerle de prensipte anlaştı. Ancak son imzalar atılmadığı için şimdilik site adresi vermiyoruz. Fakat bu sitelerin bazıları Türkiye’nin en çok tıklanan 100 adresi arasında.
Ciner Grubu, satın alınanlar ve yeni kurulacak web sitelerini birbiriyle ilişkili portallar haline getirip, haber, spor, blog, sağlık, alışveriş, emlak, turizm, otomobil, kadın, çocuk, oyun vb. alanlarda tematikleştirecek. Toplam sayısı 50’yi bulacak sitelerin ilan pazarlaması ve içeriği Ciner’in Taksim Talimhane’deki yeni plazasında yapılacak.
MEDYATAVA

Konu Adelaar tarafından (11-12-2007 Saat 16:20 ) değiştirilmiştir..
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla