Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-06-2006, 08:17   #1
MURCIELAGO
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow FLAŞ: ÇEKLER şampiyon!!!!!

Çekler şampiyon Brezilya'yı Nedved'in son dakika golü ile deviren Çekler şampiyon oldu...


Dünya Kupası'na katılan ülkelerin tüm kadro ve oyuncu özellikleri bilgisayara yüklendi Finalde Brezilya'yı 2-1'lik skorla geçen Çek Cumhuriyeti, simülasyonun şampiyonu oldu.

Dünya Kupası'na katılan ülkelerin futbolcularının tüm bilgilerinin yüklendiği bilgisayar simülasyonunda zafere ulaşan taraf Çek Cumhuriyeti oldu. Electronic Arts firması tarafından hazırlanan 2006 FIFA World Cup isimli oyunda Doğu Avrupa temsilcisi, rakiplerini alt ederek kupaya uzanmayı başardı. Simülasyonda; turnuvaya katılan 32 takımın tüm futbolcularının hız, dayanıklılık, güç, teknik ve daha birçok özelliği bilgisayara yüklendi. Ardından, gerçek Dünya Kupası fikstürlerine göre maçlar oynatıldı. Grup maçlarında sadece ABD ile berabere kalan ve İtalya ile Gana'yı mağlup eden Çekler 2.turda Avustralya'yı, çeyrek finalde İsviçre'yi, yarı finalde Almanya'yı, finalde de Brezilya'yı devirmeyi başardı. Bilgisayarın en büyük sürprizi ise İtalya'nın grup maçlarında elenmesi oldu. Gök Mavililer, ilk maçlarında Gana'yla 2-2 berabere kaldı. Ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne 3-2, Çek Cumhuriyeti'ne de 2-1 mağlup oldu ve bir puanla grubu üçüncü sırada bitirdi.

kaynak:sabah

abi bütün sonuçları verdiniz yahu nasıl seredecez şimdi maçları pıhhh

Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım

Konu MURCIELAGO tarafından (08-06-2006 Saat 08:20 ) değiştirilmiştir..
MURCIELAGO Ofline