Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 14:57   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Hayalim Real'de oynamaktı'

Click the image to open in full size.
'Hayalim Real'de oynamaktı'
Milan'ın brezilyalı yıldızı Kaka, 'Çocukken hayalim Real'de oynamaktı' dedi.
13 Aralık 2007 12:59
Kaka: "Çocukken hayâlim Real'de oynamaktı"

AC Milan'ın süper Brezilyalısı Kaka, İspanyol Marca gazetesine yaptığı açıklamada, takımından ayrılmak istemediğini, Real'inse "çocukluk hayâli" olduğunu söyledi.

Milan'ın Kulüplerarası Dünya Kupası hazırlıkları nedeniyle Japonya'da bulunan Kaka, Marca gazetesine öncelikle, bu sene layık görüldüğü Altın Top ödülü ile ilgili konuştu. Ödül için, "Aslına bakarsanız en iyi futbolcunun ben olduğumu düşünmüyorum. Olsam olsam, en iyi üç ya da beş içerisinde olabilirim" dedi.

Kendisi hakkında yapılan transfer dedikodularına da değinen 25 yaşındaki Brezilyalı yıldız, "Milan'dan ayrılmak için birşeyler yapmaya hiç niyetim yok. Ama gelecekte ne olacağını da bir tek Tanrı bilir" dedi.

Gazetecinin Real Madrid'le ilgili ısrarlı soruları karşısında yorulan Kaka, "Çocukken, hep Real Madrid'de oynamayı hayâl ederdim" diye konuştu.

Real'den Iker Casillas'ın da Altın Top'u rahatlıkla kazanmış olabileceğini belirten Kaka, Ronaldinho içinse, "O dünyanın en iyi futbolcusu. Ama şu sıra zor günler geçiriyor" ifadelerini kullandı.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla