Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-12-2007, 21:16   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnternetten hasta ziyareti

İnternetten hasta ziyareti


Hasta yakınları web-cam aracılığı ile tedavi gören yakınlarıyla sohbet edebiliyor.



Click the image to open in full size.

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde başlatılan yeni uygulama ile hasta yakınları bundan böyle internetten web kamera aracılığı ile tedavi gören yakınlarıyla sohbet edebilecek.

Hastane Başhekimi Dr. Osman Acar, düzenlediği basın toplantısında başlattıkları yeni uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Hastanedeki ziyaret saatlerinin bugüne kadar belirli gün ve saatlerde yapıldığını hatırlatan Dr. Acar, bundan böyle 10.00 ile 22.00 saatleri arasında hasta ziyaretlerinin yapılabileceğini bildirdi.

Hastanede başlattıkları yeni bir uygulama ile bir ''Sosyal Servis Odası'' oluşturduklarını kaydeden Başhekim Acar, buraya kurdukları bilgisayar ve internet bağlantısı ile dileyen hastaların istedikleri zaman yakınları ile web kamera ile görüntülü ve sesli görüşebileceklerini kaydetti.

Ayrıca tüm hasta odalarına kablosuz internet ağı kurulduğunu ifade eden Acar, dileyen hastaların beraberinde getirecekleri dizüstü bilgisayarlar aracılığıyla da iletişim kurabileceklerini vurguladı.

Basın toplantısının ardından hastanede tedavi gören 65 yaşındaki Nimet Demirhan, Almanya'da yaşayan yakınları ile internet aracılığıyla görüştü.

Bu arada, 17 yaşındaki Çiğdem Erduran ise geçirdiği rahatsızlık sonucu iki hafta önce hastaneye yattığını belirterek, başlatılan uygulama sonrası ailesinin evdeki dizüstü bilgisayarını getirdiğini ve bu sayede tüm arkadaşlarıyla iletişim sağladığını söyledi.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla