Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2007, 12:46   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bill Gates'ten gençlere tevsiyeler

Bill Gates'ten gençlere tevsiyeler


Bill Gates, BBC’ye yazdığı bir makaleyle gençlere başarılı bir kariyer için tavsiyelerde bulundu.



Click the image to open in full size.

Microsoft’un patronu ve 56 milyar dolar servetiyle dünyanın en zengini olan Bill Gates, BBC’ye yazdığı bir makaleyle gençlere başarılı bir kariyer için tavsiyelerde bulundu: Teknolojiyi takip edin ve matematik öğrenin

Microsoft’un kurucusu üniversiteden terk Bill Gates, BBC’nin internet sitesinde yayınlanan makalesinde başarılı bir kariyer için matematik ve fen eğitiminin gerekli olduğunu yazdı. Bilgisayar yazılımlarını da eksiksiz kullanmanın başarıya giden yolda çok önemli olduğunu söyleyen 52 yaşındaki işadamı “Son 30 yılın en büyük değişimini dijital teknoloji sağladı. Artık herkes bilgi işçisi olmak zorunda” dedi. İşte dünyanın en zengin adamından gençlere kariyer tavsiyeleri:

* Artık herkes çalışırken bilgi teknolojisi kullanıyor. Bir depoda çalışan işçi bile envanteri el bilgisayarıyla tutuyor. Günümüz dünyasında bilgisayarı ve yazılımları etkin şekilde kullanmak başarıya giden kritik yol.

Bilgiye aç olun

* Bugün ve gelecekte insan hayatında en büyük etkiyi Microsoft gibi yazılım geliştiren firmalar yapacak.

* Son 10 yılda ortaya çıkan en ilginç şeyler (MP3 çalar, video oyunları veya cep telefonları), her gelişme mühendislik eseri. Akademik kariyerinizde matematiğe ve fen derslerine özen gösterin.

* Çoğu kişi yazılım geliştiren insanların yalnız çalıştığını düşünür. Oysa insan faktörü en önemli şey. İletişim kabiliyetleriniz yüksek olsun. Değişik karakterdeki insanlarla uyum içinde çalışmayı öğrenin.

* Her zaman bilgiye aç olun. Her türlü kitabı okumaya çalışın. Öğrenme isteğinizi sakın kaybetmeyin.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla