Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 17:38   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
F.Terim:Rüştü Porto Maçında Çok İyi Oynadı

"RÜŞTÜ, PORTO'DA SON YILLARIN EN İYİ MAÇINI OYNADI"
- Rüştü'ye yapılan eleştirileri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bence Rüştü, Porto'da son yılların en iyi maçını oynadı. Tam Rüştü gibi oynadı. Çıkardığı toplar her kalecinin çıkaracağı toplar değil. Muhakak ki şu konu ortak. Herkes aynı fikirde... Rüştü gibi bir kaleci öyle bir gol yememeli. Poziyonda devam etmeliydi, ofsayt düdüğü çalınsa da çalınmasa da... ama sağ tarafını kaybetti. Yani görmedi ali'yi. Ali, bir salise geç kaldı. Çünkü o oyuncunun işi kolay değildir. Hem kalede açıyı kapat, hem de ofsayyten çık. aynı golü biz Bosna'da yedik. İbrahim kaldı içeride... Dolayısıyla Rüştü'nün de hakkını veriyoruz. ama "Rüştü gibi bir kaleci yememeliydi" görüşüne de katılıyoruz.
Beni sevindiren, Rüştü gibi bir kalecinin son yıllardaki gibi emin, hakikaten gollük topları çıkaran, takımına güven veren bir havada olmasıdır.
- Rüştü Avrupa Şampiyonası finallerinde kalede olacak mı?
İnşallah, Rüştü çok önemli... İyi bir Rüştü bize hem kaleci olarak, hem de tecrübe olarak çok lazım.. Yeter ki sakatlığı olmasın
"ERTUĞRUL SAĞLAM'A, SAMİMİ OLARAK, DESTEK VERİLMELİ"
- Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi macerasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Beşiktaş , son ana kadar iddiasını taşımıştır. Bu çok önemli bir şey....Yense gidecekti tabii ki bu kadar basit. En çok üzülen Ertuğrul'dur. Ertuğrul Sağlam iyi bir teknik direktördür. Ben ona güveniyorum. Bunu sezon başı da ifade ettim. Size söylemeşitim. Yenmek yenilmek gayet normal. Ertuğrul Sağlam'a güvenmeye devam etmeliler. Tam manasıyla, samimiyetle. Ben o kanaatteyim. Fenerbahçe iyi bir iş başardı. ordan çıktı. Galatasaray büyük ihtimalle UEFA'de tur atlar diye düşünüyorum. Bugün Fenerbahçe'nin 16 takım arasına kalması iyi bir şeydir. Beşiktaş'ın da olmasını isterdik. Sağlık olsun.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla