Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2007, 20:16   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Önemli Olan Play-Off'da Başarı..

''Önemli olan play-off'ta başarı''

TFF 2. Lig 1. Grubu lider tamamlayarak Play-off'a yükselen Dardanelspor'un genel müdürü Nahit Güzel, ligde ilk hedeflerini yakaladıklarını, önemli olanın play-off maçlarında başarıya ulaşmak olduğunu söyledi.
Güzel, yapmış olduğu açıklamada, grup maçlarını 34 puanla ilk sırada tamamladıklarını hatırlatarak, ''Biz sezon başında ilk hedef olarak Play-off'a yükselmeyi belirlemiştik. Dün sona eren grup maçları sonucunda bu hedefimize ulaştık. Ancak iş bundan sonra başlıyor ve asıl hedefimiz Play-off'ta başarıya ulaşarak 1. Lig'e yükselmektir'' dedi.

Dün oynadıkları ve 2-1 yenildikleri Gaziosmanpaşa maçında sakat oyuncuları riske atmadıklarını ifade eden Güzel, Güngören Belediyespor idarecilerinin (Maça yedek kadroyla çıktılar) şeklindeki açıklamalarını anlayamadıklarını belirterek, şunları söyledi:
''Bu maç öncesi zaten Play-off'a çıkmayı garantilemiştik. Evimizdeki grubun son maçından galibiyetle ayrılmak istiyorduk. Bazı oyuncularımızın sakatlığı vardı ve bu oyuncuları Play-off'u düşünerek riske atmadık ve onların yerine diğer oyuncularımız sahada yer aldı. Play-off zorlu bir maraton. Her futbolcuya ihtiyacımız var. Eğer dünkü maçta her şey yaver gitseydi maçı kazanan taraf biz olabilirdik. Ancak olmadı ve rakibimiz bizi yendi. Güngören Belediyespor son maç öncesinde Gaziosmanpaşa'nın 1 puan önündeydi. Onlar kazansaydı, bizimle birlikte Play-off'a yükselecektiler. Ancak onlar da kaybederek, Play-off'a yükselme şansını yitirdiler. Hiç kimse bu sonuçların ardından mazeret aramasın.''

-FUTBOLCULARA 1 HAFTA İZİN-
Nahit Güzel, tamamlanan grup maçlarının ardından futbolculara 1 hafta izin verdiklerini belirtti.

24 Aralık'ta, 14 günlük kamp için Antalya'ya gideceklerini bildiren Güzel, ''Antalya'da İddaa'nın düzenlediği turnuvaya katılacağız. Amacımız Play-off müsabakalarına en iyi şekilde hazırlanmaktır'' diye konuştu.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla