Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 12:03   #1
northwest_eagle
 
northwest_eagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ayakta kalan tek adam!

Click the image to open in full size.
Ayakta kalan tek adam!

Sezon başında zengin futbolcu kadrosuyla övünen Beşiktaş, haftalar ilerledikçe yaşanan sakatlıklarla başı derde girdi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam zaman zaman sıkıntı yaşadı, zaman zaman ne yapacağını şaşırdı. Ancak bir oyuncu var ki o gençlere taş çıkardı. Futboluyla eleştiri oklarına hedef olan İbrahim Üzülmez ayakta kalan tek oyuncu oldu. 16 futbolcu sakatlıklardan dolayı siyah beyazlı formayı birçok maçta giyemedi... Kartal’da en uzun süreli sakatlık yaşayan Bobo ve Ricardinho oldu. Gidip gitmeyeceği devamlı gündemde olan Ricardinho, sol ayak bileğini kırdı ve 6 hafta sahalardan uzak kaldı. Bobo, Porto maçında aldığı darbeden dolayı sol bel kasındaki yırtıktan dolayı 1 ay topa dokunamadı. Ayrıca sambacının sol dizinde ağrılara bağlı 3 kez ödem oluştu. Nobre ise, Fenerbahçe ile oynanacak derbi öncesindeki idmanda Koray ile girdiği ikili mücadele sonrası antrenmanı tamamlayamadı. Sol baldırında iki kez ödem oluştu.
Siyah beyazlıların müzmin sakatı Gökhan Zan, ilk olarak sezon başında sağ arka adalesinde 2. derecede lif yırtığı oldu. Daha sonra milli oyuncunun, Süper Lig’in 10. haftasında, sol arka adalesinden ağrılara bağlı olarak ödem oluştu. Genç oyuncu, Hollanda’ya tedavi olmaya gitti.
Serdar Kurtuluş ise, sol arka adalesindeki ödemlerden dolayı 6 hafta sahalardan uzak kaldı. Ankaragücü maçında ise sadece 8 dakika oyunda kalabildi. Sakatlıklarla boğuşan bir başka isim de Fenerbahçe’den transfer edilen Mehmet Yozgatlı. Tecrübeli oyuncu, geldiği andan itibaren belindeki ağrılardan şikayetçi oldu.
Kaleciler sıkıntılı
Diatta, Senegal-Fas karşılaşmasında, sağ arka adalesinde 1. derecede oluşan kes gerilmesinden dolayı 2 hafta sahalardan uzak kaldı. İbrahim Akın, Trabzonspor maçı hazırlıklarında sağ üst iç adalesinden sakatlandı. İbrahim Toraman, sakatlıklarına rağmen sahaya çıkan fedakar oyunculardan birisi. Sol aşil tendonundan sakatlanan genç oyuncu ayrıca sağ diz iç yan bağlarında oluşan ödeme rağmen takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı.
İbrahim Kaş ve Serdar Özkan, Milli Takım’da birer kez darbeye bağlı ödemlerden sakatlandı. Özkan’ın sol iç adelesinde Trabzonspor maçı öncesinde ödem oluştu. Koray, arka, sol iç, sol ayak üst adalesinde oluşan ödemlerden dolayı 3 hafta futbol oynayamadı. Cisse, ise İstanbul’da oynanan Marsilya maçında başına aldığı darbeden dolayı, travma geçirdi.
Takımın en verimli oyunculardan birisi olan Rodrigo Tello, sol ayak bileğinde oluşan ödemden dolayı 3 hafta forma giyemedi. Rüştü ve Murat Şahin çeşitli sakatlıklardan dolayı uzun bir süre futboldan uzak kaldılar.


Kaynak: Hürriyet
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
northwest_eagle Ofline   Alıntı ile Cevapla