Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-12-2007, 17:55   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lincoln ve Linderoth devreyi kapattı

Galatasaray'da sakatlığı bulunan oyuncular Lincoln, Linderoth, Okan ve Ayhan'ın sezonun ikinci yarısına yetişeceği açıklandı.

Kulüp doktoru İlker Yücesir, bu oyuncuların tedavisinin sürdüğünü dile getirerek, "Lincoln ve Linderoth devreyi kapattı. Ayhan ve Okan'ın sakatlıkları da sürüyor. Bu oyuncular ikinci yarıya yetişecek" dedi.

Lincoln'un sakatlığının yeni olduğu dönemde, devre bitmeden iyileşmesi yolunda ümitlerinin bulunduğunu anlatan Yücesir, “Ama sonraki seyri ve iyileşme süreci bunun olamayacağını bize gösterdi. Bu hafta iki maçta da oynayamayacağı kesin” ifadesini kullandı.

İlker Yücesir, Linderoth'un da devreyi kapattığını dile getirerek, bu nedenle İsveçli futbolcunun, teknik heyet ve yönetimden aldığı izinle ülkesine gittiğini söyledi.

Okan'ın da sakatlığına açıklık getiren Yücesir, “İyileşmesi biraz uzadı. Şu anda gayet yolunda gidiyor, hem onun talebi, hem de daha önce kontrolden geçtiği için yurt dışına gidip muayene oldu” diye konuştu.

İlker Yücesir, Ayhan'ın 2 ameliyat olduğunu ve bu oyuncunun iyileşme süresinin 3 ay olabileceğini düşündüklerini kaydederek, “Henüz 3 ayı doldurma aşamasına gelmiş değil. Genel seyir iyi gidince 2.5 ayda sahalara döneceğini düşünüyorduk, ama erken dönme beklentimiz gerçekleşmedi. Bu nedenle bir hayal kırıklığı yaşadık, hem o hem biz üzüldük” diyerek sözlerini tamamladı.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla