Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2007, 11:46   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni yıla yeni bilgisayarlarla girin

Yeni yıla yeni bilgisayarlarla girin


Acer yeni Veriton serisi masaüstü bilgisayarlarıyla, Intel vPro teknolojisiyle her türlü güvenlik önlemini ve sanallaştırma gibi gelişmiş uygulamaları destekliyor.



Click the image to open in full size.

Kişisel bilgisayar satışında dünya çapındaki önemli markalardan olan Acer, Intel'in vPro teknolojisini etkin şekilde kullandığı yeni masaüstü bilgisayarlarını duyurdu. Veriton serisi ürünler T, M ve S olarak üç farklı aileye ayrılmış durumda ve hepsinin ortak yönü, kurumsal kullanımda kullanıcının ve firmanın güvenli şekilde işlerini yürütebilmesi. Ürünlerin hepsinde donanımsal sanallaştırma desteği sunan işlemciler bulunuyor.

Click the image to open in full size.

vPro Ne Ola?

Intel'in vPro teknolojisi (aslında ayrı ayrı birkaç teknoloji), günümüzün orta ve büyük ölçekli firmalarında uçbirimdeki kullanıcılara gerekli kısıtlama ve güvenlik hizmetlerinin daha rahat çekilde sağlanması ve bilgisayar sisteminin daha güvenli olarak çalışmasını sağlayan bir teknoloji. İşletim sistemi yüklenemeyen bir bilgisayarı, üzerine arıza yoksa uzaktan başlatıp onarmadan tutun da diskteki verileri güçlü bir şekilde şifreleyerek çalınacak bir verinin işe yaramaz hâle gelmesini sağlayacak birçok farklı özelliği barındıran vPro, kurumsal çözümlerde maliyetleri ve çalışmaya devam etme sürelerini azaltacak bir çözümler topluluğudur diyebiliriz.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla