Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2007, 23:50   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool'a bir darbe daha!

Liverpool'a bir darbe daha!

İngiltere Carling Cup Çeyrek Final maçında Chelsea, Liverpool'u 2-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Londra'da Stamford Bridge'te oynanan maçta ev sahibi ekibin gollerini 58. dakikada Lampard ve 90. dakikada Shevchenko kaydetti. Konuk Liverpool'da Crouch 60. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Hafta sonunda Arsenal'e yenilen Chelsea, Manchester United'a sahasında teslim olan Liverpool'u kupanın dışına iterek bir üst tura yükselmeyi başardı. Sahaya John Terry ve Drogba gibi iki önemli yıldızından yoksun çıkan Chelsea, Gerrard'sız, Torres'siz, Reina'sız Liverpool'u 2. yarıda attığı 2 golle devirdi. Maçın 59. dakikasında Lampard'ın ceza sahası ön çizgisinden attığı şut Carragher'a çarpınca kaleci kontrpiyede kalınca ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. Bu golden iki dakika sonra bir ikili mücadele sırasında rakibine arkadan çok sert bir müdahale yapan Crouch direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın uzatma dakikalarda Ukraynalı yıldız Shevchenko maçın skorunu belirledi.
Ev sahibi ekipte Ballack, maçın 68. dakikasında oyuna girerek aylar sonra formasına kavuştu. Liverpool'da ise Xabi Alonso'da sakatlığından sonra bu önemli karşılaşmada forma giydi. Gerrard'ın yokluğunda ortasahada genç Brezilyalı Lucas Leiva mücadele etti. Savunmada da Finnan ve Agger'in yokluğunda altyapıdan yetişen Jack Hobbs görev alırken, kalede Reina'nın yerine Itandje forma giydi
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla