Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2007, 13:31   #1
|RespecT Me|
Banned
 
|RespecT Me| - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yeni Internet Explorer Beta için geri sayım

Yeni Internet Explorer Beta için geri sayım


Bir sonraki Internet Explorer'ın ilk betasının ne zaman çıkacağı hemen hemen kesinleşti.



Click the image to open in full size.

Tarih henüz pek yakın olmasa da IE'yle ilgili sevindirici bir gelişme var.
Microsoft'un resmi blogunda belirtildiğine göre, en yaygın web tarayıcı Internet Explorer'ın 8 sürümü için ilk beta 2008 yılının ilk çeyreğinde gelecek. Şimdilik uzak olduğu, hatta belki haber yapmak için erken olduğu da doğru; ancak aynı blog yazısında özellikle web geliştiricileri ilgilendiren bir ayrıntıya yer verilmiş.
Standartlara Dost IE Geliyor
Internet Explorer 8, Acid2 testi olarak anılan web standartları desteği testini başarıyla geçebiliyor. Bu da demek oluyor ki Microsoft, Opera'nın da şikayet ettiği standartlara uymaması konusunda adım atıyor. Bilindiği gibi, Acid2 testi tarayıcıların W3C HTML ve CSS 2.0 özelliklerini destekleyip desteklemediklerini test etmeye yarıyor.
Click the image to open in full size.
Resim, Internet Explorer Blog'dan alınmıştır.

Şu sıralar garip bir şekilde Acid2 testi önceden düzgün görüntülenebildiği Opera'da bile bozuk görünmekte. Sanıyoruz bu geçici bir hatadan kaynaklanıyor. Hata süresince testin şu adresteki düzgün kopyasını uygulayabilirsiniz. Acid2 testini mevcut Firefox ve Internet Explorer sürümleri geçemezken; Opera, Safari ve Konqueror testi geçenler arasında.
__________________
ARKADAŞLAR SİZLERİ SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARILI OLAMADIM. FORUM YÖNETİMİNİ ENAYİ YERİNE KOYMAYA ÇALIŞTIM ANCAK BAŞARAMADIM. SİZDEN DİLENEREK ALDIĞIM REPLERİ FORUM YÖNETİMİ SİLDİ. ŞİMDİ İSE BEN BUNA İSYAN EDİYORUM. BEN BİR MALIM!
Click the image to open in full size.
|RespecT Me| Ofline   Alıntı ile Cevapla