Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-12-2007, 17:54   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Yeniden doğmuş gibiyim'

Click the image to open in full size.
'Yeniden doğmuş gibiyim'
Adriano, Sao Paolo’da 6 ay oynamanın mutluluğu tekrar dile getirdi.
21 Aralık 2007 12:21
Adriano, yeniden doğmuş gibi hissettiğini söyleyerek, Sao Paolo’da 6 ay boyunca kiralık oynamasına izin verilmesinden duyduğu mutluluğu tekrar dile getirdi.

İnter’de forma şansı bulamayan golcü futbolcu, Brezilya’ya fizyolojik ve psikolojik tedavi için gitmişti fakat hiç beklemediği bir gelişme sonucunda tekrar futbola döndü. Adriano, geçici de olsa Brezilya Ligi’nin yeni yıldızı olacak. Sky Sport İtalya kanalına konuşan Brezilyalı futbolcu “Şu anda kendimi yenilenmiş hissediyorum. İtalyadayken kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim” dedi.

Büyük sansasyon yaratan kiralık anlaşmasının duyurulmasıyla birlikte yaptığı ilk yorumlardan sonra eleştirilerin hedefi olan Adriano, artık Sao Paolo’da forma giyecek.

Transferi hakkında konuşan Brezilyalı yıldız şunları söyledi:

“Özellikle Moratti’ye bana gösterdiği inanç için teşekkür ederim. Burada büyük bir kulüp ve bir başkan olduğunu bildiği için beni buraya gönderdi. Buraya geldiğimden beri kendimi çok iyi hissediyorum. Gülmeyi ve eğlenmeyi neredeyse unutmuştum, şimdi adeta hayata döndüm. Herkese iyi bir yeni yıl diliyorum. Beni unutmayın. Burada çok çalışıyorum ve en kısa zamanda dönmek istiyorum.”

Sao Paolo ve İnter arasındaki kiralık anlaşmasının detayları görüşülmeye devam ediyor. Adriano, 1993 yılında kıtalararası şampiyon olan takımda Haziran ayına kadar forma giyecek.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla